Connect with us

Revistateo.ro

Cum afli dacă ai probleme cu inima. Testul degetelor

Sanatate

Cum afli dacă ai probleme cu inima. Testul degetelor

Cum afli dacă ai probleme cu inima fără să mergi la medic? Există un truc numai bun să afli care e starea ta generală de sănătate. E nevoie doar să te aplici și să îți atingi vârfurile degetelor de la picioare.

Cum afli dacă ai probleme cu inima? Ce spun specialiștii

În jurnalul „Heart And Circulatory Physiology”, cercetătorii susțin că prin simpla atingere a vârfurilor de la picioare, oamenii își pot da seama dacă inima lor funcționează cum trebuie.

Trebuie doar să stai întins pe podea, cu vârfurile picioarelor în sus. Încearcă să le atingi cu mâinile. Dacă reușești să le atingi, înseamnă că inima ta este sănătoasă.

Studiul realizat de oamenii de știință de la Universitatea din Texasul de Nord arată că acest truc poate dezvălui problemele cu tensiunea arterială și dacă activitatea cardiacă este una normală. Persoanele care nu au fost suficient de flexibile au fost diagnosticate apoi, în urma studiului, cu probleme cardiovasculare minore și medii.

CITEȘTE ȘI: Cum iti controlezi presiunea arteriala cu ajutorul produselor naturale

CITEȘTE ȘI: Boli de inima: 5 scuze care iti distrug inima

Inflexibilitatea dovedește faptul că vasele de sânge sunt compacte, iar riscul unei boli de inimă crește.

Doctorul japonez Yamamoto a acordat un interviu pentru The New York Times din care reies următoarele: „Dacă poți să îți atingi degetele de la picioare în timp ce stai drept, înseamnă că inima ta este sănătoasă. Însă dacă nu poți, poate este cazul să consulți un specialist”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top