Connect with us

Revistateo.ro

Cura de Slabire

Cum a slăbit 50 de kilograme Maria, ajutată de Cori Grămescu: „A mâncat mereu multe…”

Cori Grămescu a reușit să o ajute pe una dintre clientele sale să slăbească nu mai puțin de 50 de kilograme. Antrenoarea de fitness a dezvăluit cum a reușit acest lucru.

Aceasta susține că una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le facem în timpul unei cure de slăbire este dorința de a scăpa repede de kilogramele pe care le-am acumulat în timp.

„Cumva, mintea noastra creează dorinţa unui „Efect Photoshop” care să anuleze ani de zile de abuzuri alimentare şi sedentarism fără niciun fel de proces solid de schimbare. Şi e acolo o mare capcană, care ne face să căutăm soluţii pe termen scurt pentru probleme sistemice, care durează de ani de zile”, a declarat Cori Grămescu în cadrul unui interviu.

Citește și: Cum a slăbit Angela Rusu 22 de kilograme: „Dimineața mănânc iaurt cu…”

Apelând la o dietă echilibrată, sport și multă răbdare și voință, Cori crede că oricine poate să scape de toate kilogramele în plus. Cu ajutorul său, Maria a reușit să slăbească 50 de kilograme și să aibă un stil de viață mult mai sănătos.

„Dieta urmată a fost una sezonieră, simplă, bazată pe alimentele disponibile la piaţă. A mâncat mereu multe legume, carne de pasăre, vită sau porc, rar peşte, fructe de sezon, lactate naturale, fără prea multă grăsime, nuci şi seminţe şi cantităţi moderate de orez, pâine sau cartofi”, a dezvăluit Cori Grămescu.

Maria își menține aceeași greutate de cinci ani

Referitor la antrenamente, Maria „a început cu cele mai uşoare tipuri de clase, cele pentru începătoare. Apoi, pe măsură ce timpul a trecut, Maria a început să vină la sală la ore din ce în ce mai solicitante. A combinat mereu exerciţii de rezistenţă, cu greutăţi şi pe cele cardio. În paralel, a mers întotdeauna foarte mult pe jos, în jur de 15000 de paşi zilnic”.

De cinci ani, Maria a reușit să se mențină la aceeași greutate, deși a lucrat și în străinătate. De asemenea, s-a operat de tiroidă și a avut multe perioade încărcate în viața personală și profesională. Cu toate acestea, Maria se poate lăuda cu o greutate de invidiat.„

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top