Connect with us

Revistateo.ro

Cu un simplu SMS o poti salva pe Laura de la moarte

Inedit

Cu un simplu SMS o poti salva pe Laura de la moarte

Laura Cimpian are 37 de ani si lucreaza ca asistenta medicala la spitalul din Targu Mures, pana de curand ducea o viata linistita alaturi de fiica ei de 11 ani pe care o iubeste mai mult ca pe orice. Intr-o zi de duminica Laura si-a pierdut  cunostinta chiar in fata ficei ei, care speriata ca mama sa nu reactioneaza a sunat la 112.

Medicii i-au descoperit Laurei o tumoare pe creier si i-au spus ca ar putea intra in coma in orice clipa. Singura speranta de vindecare pentru ea ar fi o operatie în Germania, care costa 50.000 de euro. Familia ei nu are insa acesti bani.

Isi doreste cu disperare sa traiasca pentru a putea sa aiba grija de copila sa, care daca nu se face interventia cat mai rapid, ramane fara mama la doar 11 ani.

Putem s-o ajutam pe Laura impreuna facand o donatie oricat de mica, in speranta ca vom strange rapid suma necesara sau putem trimite un SMS la numarul de telefon 8826 – unde donam 2 euro.

Iata care sunt conturile in care puteti dona:

In Ron: RO 82 BRDE 270 SV 85 058 052 700
In Euro: RO 78 BRDE 270 SV 85 058 132 700

Deschise la BRD Targu Mures. O puteti cunoaste mai bine pe Laura daca ii accesati blogul, disponibil la adresa aceasta: 

Noi deja am facut primul pas si am donat prin SMS la numarul 8826, va rugam si pe voi sa donati cat puteti. Laura trebuie sa ramana in viata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top