Connect with us

Revistateo.ro

Cu cine a mai fost căsătorită Meghan Markle

Regalitate

Cu cine a mai fost căsătorită Meghan Markle

Ducesa de Sussex nu este la prima căsnicie. Acesta e unul din motivele pentru care actuala soție a Prințului Harry e considerată controversată.

A divorțat și nu provine dintr-o familie de viță nobilă, ba chiar a jucat în filme în care a apărut în ipostaze destul de sexy.

Puțini știu că Meghan a fost căsătorită înainte să fie cu Harry, iar apoi a divorțat fulgerător. Meghan a fost căsătorită cu Trevor Engelson, 41 de ani, un producător de cinema și de televiziune.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2004 și au avut o relație de mai bine de 6 ani. S-au logodit abia în 2010 și au făcut nunta în 2011 în Jamaica.

Cei doi s-au despărțit după doi ani de zile. Au semnat actele de divorț în anul 2013. Motivele invocate în instanță de cei doi au fost „diferențele ireconciliabile”. Oamenii răi spun că Meghan nu a ținut niciodată la Trevor, ci și-a urmat doar ambiția.

CITEȘTE ȘI: Nunta regală a prinţului Harry cu Meghan Markle

Regina Elisabeta nu o are la suflet pe Meghan Markle, viitoarea ducesă de Sussex

Meghan a obținut rolul lui Rachel Zane în serialul „Suits” și a fost nevoită să se mute pentru asta în Toronto, iar soțul ei a rămas în los Angeles să se ocupe de proiectele sale.

Meghan Markle s-a căsătorit ieri cu Prințul Harry, iar nunta a fost transmisă de majoritatea televiziunilor importante din întreaga lume.

Sora prințesei Diana a ținut un discurs emoționant în biserică: „Ridicați-vă, voi frumoșilor, și vă iubiți. A venit vremea cântecului. Veți întinde smochinele, iar vița înflorește. Ridică-te, frumusețea mea, și vino.

Pune-mă ca un sigiliu pe brațul tău. Dragostea e la fel de puternică precum moartea. Multe ape nu pot îneca dragostea și nu o pot acoperi. Dacă cineva oferă dragoste, toată bogăția unei case va fi cu adevărat binecuvântată”

1 Comment

1 Comment

  1. cotea

    2018-07-02T16:45:00+03:00 at 2018-07-02T16:45:00+03:00

    cum l-o fi prostit maimuta asta pe marele print oare?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top