Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cu ce vedetă semeni, în funcție de zodie

Cu ce vedetă semeni, în funcție de zodie:

BERBEC:
Celine Dion și Charlie Chaplin. De la Celine Dion ”moștenești” determinarea și sensibilitatea artistică, iar de la Charlie Chaplin ai umorul involuntar și prezența spirituală oriunde te-ai duce.
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie1

CITEȘTE ȘI: ÎN CE ZI DIN VARA ACEASTA VEI GĂSI MAREA DRAGOSTE, DUPĂ ZODIE
TAUR:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 2
George Clooney și Penelope Cruz. Șarmul lui Clooney te face să cucerești pe toată lumea cu un simplu zâmbet, iar neastâmpărul lui Penelope Cruz îi poate intimida până și pe cei mai aprigi dușmani.

GEMENI:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 3
Hugh Laurie și Tupac Shakur. Cinismul lui Doctor Hoouse nu îți este deloc străin iar implicarea pasională în tot ceea ce face, așa cum își dădea și Tupac sufletul pe scenă, te caracterizează 100%.

RAC:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 4
Meryl Streep și Vin Diesel. În spatele unei atitudini fioroase precum cea a lui Vin Diesel există multă sensibilitate. Farmecul și originalitatea vine de la Meryl Streep.

LEU:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 5
Jennifer Lopez și Charlize Theron. Ai o aplecare foarte mare spre a face sport și îți menții corpul viu și armonios precum Jennifer Lopez. Ești o leoaică îndărătnică dar foarte inimoasă, precum Charlize Theron.

FECIOARĂ:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 6
Sophia Loren și Michael Jackson. Ești idealistă și visătoare precum Michael Jackson, maniacală în detalii așa cum își organiza și acesta concertele și chiar extremistă. Grația și romantismul vin de la Sophia.

BALANȚĂ:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 7
Catherine Zeta-Jones și Kate Winslet. Ambele vedete sunt preocupate de a-și căuta echilibrul în tot ceea ce fac și privesc viața detașate, ca niște copii, însă cu eleganța caracteristică oricărei femei.

SCORPION:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 8
Ellen Pompeo și Leonardo DiCaprio. Doctorița Meredith Grey tranșează lucrurile dintr-un singur bisturiu, la fel ca și tine. Cu Leonardo DiCaprio ai în comun dorința de a păstra misterul despre tine.

SĂGETĂTOR:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 9
Julianne Moore și Nelly Furtado. Pasională și vulcanică, misterioasă și cerebrală, la fel ca Julianne Moore și Nelly Furtado.

CAPRICORN:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 10
Denzel Washington și Bradley Cooper. Cu Denzel Washington te întâlnești la capitolele strategie și introvertire, iar cu Bradley Cooper ai în comun puterea de seducție cu o simplă tăcere.

VĂRSĂTOR:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 11
Shakira și Placido Domingo. Nu există persoane mai visătoare și mai schimbătoare pe lumea asta decât tine, Shakira și Placido Domingo.

PEȘTI:
Cu ce vedeta semeni in functie de zodie 12
Elizabeth Taylor și Adam Levine. În privirea ta se poate citi totul și nimic, întrucât porți o serie de substraturi care îi fac pe ceilalți să-și dorească să te cunoască.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top