Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cu ce personaj biblic semeni, în funcție de zodie

Cu ce personaj biblic semeni, în funcție de zodie:

BERBEC: AVRAAM
Ești dispus oricând să faci mari sacrificii din dragoste, la fel cum Avraam (sau Abraham) era cât pe ce să își jertfească fiul, pe Isac, ca semn de dovadă a credinței în Dumnezeu.

TAUR: NOE
Ești un supraviețuitor înnăscut. Dacă mâine ar veni un potop sau un cutremur, ai avea deja construită propria ta barcă pe care ar fi strânși cei mai apropiați oameni de sufletul tău.

CITEȘTE ȘI: CE SIMBOL PASCAL ȚI SE POTRIVEȘTE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI: LILITH
Un personaj incert în Biblie, Lilith este descrisă ca fiind o bufniță (simbolul inteligenței supreme) sau varianta primară a Evei (în legenda cabalistică Dumnezeu a creat mai întâi pe Adam și Lilith, iar Eva a venit după plecarea celei descrise ca nălucă a nopții).

RAC: MARIA MAGDALENA
Viața ta dramatică și căutarea unui drum corect te aseamănă foarte mult cu Maria Magdalena. Maria Magdalena a fost o femeie discipol a lui Iisus Hristos, venerată ca sfântă de creștini.

LEU: GOLIAT
Înălțimea ta, atât ca statură cât și ca personalitate, îi eclipsează de multe ori pe cei din jur, motiv pentru care toată lumea ți se pare ușor de învins, la fel cum Goliat credea asta despre David, regele Israelului.

FECIOARĂ: FECIOARA MARIA
Ai un suflet cald și curat, și, deși multă lume nu îți înțelege principiile despre viață, intențiile tale sunt de fiecare dată pozitive.

BALANȚĂ: MOISE
Ești capabil să conduci o mână de oameni datorită gândirii tale logice și echilibrate, așa cum Moise a fost suficient de puternic să conducă triburile israelite la ieșirea din Egipt.

SCORPION: IUDA
Iuda este al patrulea copil al lui Iacob, iar mama lui este Leah. Din cauza neîncrederii lui Iuda, Iisus a fost crucificat, în urma trădării. Ești o fire schimbătoare care poate face mult rău celor din jur clevetind.

SĂGETĂTOR: REGINA DIN SABA
Regina din Saba era una foarte bogată, atât în înțelepciune cât și în lucruri materiale. Aceasta, la fel ca și tine, s-a remarcat prin curaj și vrednicie într-o lume dominată de perfidie.

CAPRICORN: ISAIA
Ești plin de profunzime și poți vedea lucrurile foarte simplu, când celorlalți li se pare complicate. Ești autorul tezei potrivit căreia Dumnezeu este „unic și sfânt”.

VĂRSĂTOR: IOAN BOTEZĂTORUL
Înainte mergătorul, vestitorul și botezătorul lui Iisus Hristos s-a remarcat prin deschiderea de drumuri și a ”instalat” una din tainele cele mai importante ale creștinismului: taina botezului.

PEȘTI: MATUSALEM
Matusalem este personajul biblic care a trăit cel mai mult: 969 de ani. Acesta s-a remarcat de-a lungul vieții printr-o viață sănătoasă, fără încercări de ură și fără a pune la îndoială adevărurile primordiale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top