Connect with us

Revistateo.ro

Criza bebelusilor este departe de a se fi incheiat. Inca un copil din Arges, internat la spitalul "Marie Curie" din Bucuresti, a murit luni dimineata.

Inedit

Criza bebelusilor bolnavi din Arges: Inca un copil a murit

Criza bebelusilor este departe de a se fi incheiat. Inca un copil din Arges, internat la spitalul „Marie Curie” din Bucuresti, a murit luni dimineata.

Criza bebelusilor bolnavi din Arges a dus la moartea a doi copii pana acum. Alti 10 bebelusi sunt internati in spital, dintre care patru sunt in stare grava.

Luni dimineata, o fetita care era intubata la Sectia de Terapie Intensiva de la „Marie Curie” inca de saptamana trecuta, a decedat.

Este cel de-al doilea deces, dupa ce in 4 februarie, o fetita de 11 luni a murit din cauza unei grave infectii digestive. In acel caz, cadrele medicale au stabilit ca a fost vorba despre virusul E.coli.

CITESTE SI: Criza bebelusilor: O fetita de 7 luni a murit

CITESTE SI: Cazul bebelusilor bolnavi din Arges: Anchetatorii vor sa deshumeze trupul fetitei moarte. Ce spun parintii

 

Directia Sanitar-Veterinara Arges a demarat, sambata, controale la un lant de magazine din judet, dupa ce mai multi parinti au declarat ca le-au dat portocale copiilor.

Probele au fost trimise laboratorului din Bucuresti, iar rezultatele sunt asteptate cel tarziu marti. In paralel, Directia de Sanatate Publica Arges a facut verificari in casele din care provin bebelusii, iar rezultatele analizelor de laborator vor fi facute publice luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top