Connect with us

Revistateo.ro

Cornel Patrichi, in stare grava

Stiri

Cornel Patrichi, in stare grava

Starea de sanatate a lui Cornel Patrichi s-a inrautatit iar rudele se asteapta la ce este mai rau. Sotia coregrafului, Cornelia, a chemat doi preoti acasa.

Cornel Patrichi trece prin momente grele, dupa ce cancerul pulmonar a recidivat. Potrivit apropiatilor, starea de sanatate a fostului coregraf s-a inrautatit iar rudele se tem ca acesta sa nu cedeze in lupta cu boala.

A murit Cornel Patrichi

Cornel Patrichi a fost diagnosticat cu cancer pulmonar iar in 2014 a fost operat. De cateva zile, fostul coregraf se lupta cu o anemie severa, care l-a tintuit la pat. Din spusele apropiatilor, Cornel Patrichi nu mai poate manca singur, face perfuzii iar medicii i-au anuntat deja sa se pregateasca pentru ce e mai rau.

CITESTE AICI: TEO extrem de trista

VEZI AICI: VIDEO. Ultima aparitie televizata a lui Cornel Patrichi, la TEO SHOW

CITESTE AICI: Cornel Patrichi povestea cum a fentat moartea

Cornel si Cornelia Patrichi

Cornel si Cornelia Patrichi

A murit Cornel Patrichi

Cornelia Patrichi, sotia si partenera de scena a lui Cornel, a povestit ca a chemat deja doi preoti acasa pentru a-l impartasi. De asemenea, in casa familiei Patrichi sunt in permanenta cadre medicale care ii monitorizeaza starea de sanatate, dupa ce acesta a refuzat sa mai stea internat in spital.

A murit Cornel Patrichi

Alexandru Patrichi si logodnica lui

Alexandru Patrichi si logodnica lui

Fiul sotilor Patrichi, Alexandru, a venit de urgenta in tara impreuna cu logodnica sa, pentru a-i fi alaturi tatalui sau in aceste momente cumplite. Desi ii este greu sa vorbeasca, Cornelia Patrichi povesteste ca sotul sau este foarte bucuros cand primeste mesaje de incurajare de la fostii sai colegi de scena.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top