Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cornel Patrichi povestește cum a fentat moartea

Coregraful Cornel Patrichi a făcut câteva declarații pentru tabloidul Click despre problemele sale de sănătate și cum a reușit să fenteze moartea. După 50 de ani de fumat, fostul jurat de la „Dansez pentru tine” s-a lăsat de țigări pentru a trăi. Astfel a primit a doua șansă la viață.

„Dacă nu aveam norocul să se descopere la timp era grav!”, își începe Patrichi confesiunea. „Practic, am fentat moartea. În urmă cu patru ani, m-am dus să fac un computer tomograf, iar doamna de acolo mi-a recomandat, și chiar a insistat, să-mi scaneze tot corpul, nu doar partea de jos pentru care mă dusesem eu”, povestește Cornel Patrichi pentru ziarul Click!.

CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU, FĂCUTĂ PRAF DE UN PSIHOLOG

Coregraful susține că toată operațiunea de depistare l-a costat doar 150 lei, o sumă care i-a salvat viața, însă nu banii erau problema. Acesta îi mulțumește doctoriței pe care a ascultat-o pentru sfaturile primite, fără acestea, poate că azi nu mai era printre noi.

Patrichi mai susține că faptul că a fumat timp de 50 de ani a contribuit la problema sa la plămâni. Patrichi mai spune că dacă locuia în altă țară decât România ar fi mers periodic la medic: „Noi, aici, în România, nu am fost învățați să gândim așa, să mergem preventiv să ne căutăm”, închide coregraful.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top