Connect with us

Revistateo.ro

Consumul de carne de pui din comert dezvolta chisturile ovariene

Sanatate

Consumul de carne de pui din comert dezvolta chisturile ovariene

Chisturile ovariene, sunt, in general, inofensive. Acestea nu prezinta niciun fel de simptom si pot fi depistate numai dupa o examinare medicala atenta. Chisturile seamana cu un sac cu peretii subtiri, umplute cu lichid limpede, care se dezvolta in ovar ca parte a procesului de producere de ovule. Chistul este, de fapt, o umflatura. Atunci cand acesta creste, pune in pericol organul reproducator feminin si poate deveni malign.

Chisturile ovariene pot aparea dupe eliberarea ovulelor. Patania unei femei din America atrage un semnal de alarma asupra alimentatiei pe care femeile o urmeaza in timpul acestei afectiuni a ovarului. O tanara din Statele Unite a mers la medic pentru a-i extirpa chistul. Dupa operatie, femeia s-a simtit bine si a crezut ca a scapat de tot de aceasta problema.

Dupa cateva luni, chistul ovarian a reaparut. Medicul a intrebat-o pe femeie daca in dieta ei se afla carnea de pui din comert, o nedumerire care a mirat-o pe pacienta. Femeia era surprinsa sa auda ca medicul ii cunoaste obiceiurile alimentare. Care sa fie explicatia?

Ce cauze emotionale au aceste boli feminine

Cum stii ca ti s-a rupt un chist ovarian

Puii din comert sunt injectati cu hormoni steroizi, iar asta accelereaza procesul de crestere a tumorii ovariene. Cea mai mare concentratie a steroizilor se gaseste in gatul si aripile puilor si sunt absorbite imediat de organism.

Carnea de pui cu hormoni este periculoasa pentru hormonii feminini, produsi in mod natural, si poate da peste cap intregul metabolism. De curand, un caz asemanator a avut ca protagonist un baietel de 9 ani, caruia i-au crescut sanii dupa ce a mancat luni intregi carne de pui injectata cu hormoni.

Cum recunosti carnea de pui cu hormoni

Primele semne ca ai consumat carne de pui cu hormoni se pot vedea imediat: pot aparea alergii in diferite zone ale corpului, ai probleme de respiratie sau te simti extrem de balonata, lucru neobisnuit daca ai mancat pui cu moderatie.

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top