Connect with us

Revistateo.ro

Confesiunile lui Mihai Petre. În ce ar vrea să se reîncarneze și ce crede densatorul despre femei

Stiri

Confesiunile lui Mihai Petre. În ce ar vrea să se reîncarneze și ce crede dansatorul despre femei

Mihai Petre este unul dintre cei mai buni dansatori profesioniști din România și a devenit cunoscut datorită emisiunilor tip-concurs „Dansez pentru tine” și „Românii au talent”, unde a fost membru al juriului. Publicul îl poate urmări acum tot în juriu, dar de data aceasta la Antena 1 și nu la PRO TV, în emisiunea „Dancing with the stars”. Juratul a făcut câteva confesiuni pentru revista „Viva!”, vorbind despre femei, fericire și în ce ar dori să se reîncarneze dacă acest lucru ar fi posibil.

Mihai Petre mărturisește că s-a simțit cel mai fericit până acum în momentul în care s-a născut fetița lui și definește fericirea posibilă doar dacă ești înconjurat de oamenii pe care îi iubești și trăiești în prezent, fiecare clipă cu intensitate.

Dansatorul mai spune că pierderea unei ființe dragi reprezintă culmea nefericirii și că iartă orice greșeală deoarece este o persoană tolerantă și nu are timp să se războiască sau să antipatizeze pe cineva. Întrebat și ce crede despre femei, acesta a mărturisit că le admiră foarte mult pentru că reușesc să își păstreze feminitatea și eleganța și mai ales pentru că pot deveni mame.

Legat de corpul său nu ar schimba nimic, însă „întotdeauna e loc de un procent mai mic de grăsime în corp”. Dacă ar fi posibil să se reîncarneze, acesta ar alege o pasăre și asta pentru că mereu și-a dorit o viziune detașată, să vadă lumea de sus pentru a-i înțelege mai bine rostul, pentru a avea o imagine completă.

Mihai Petre are și alte hobby-uri, în afară de dans. Acesta adoră să se plimbe cu bicicleta sau să joace tenis; în plus de asta, este un cinefil înrăit. Motto-ul după care se ghidează este: „Să treci prin viaţă în paşi de dans, dar să laşi urme demne de luat în seamă”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top