Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Concurs: Fii imaginea CALENDARULUI FEMEII si castiga un iPhone 6s: „SA TE IUBESTI ASA CUM ESTI!”

Concurs: Lansam Calendarul FEMEII Martie 2016 – Martie 2017. Poti fi chiar tu una dintre cele 12 imagini (una dintre lunile anului) daca te inscrii in competitie cu o imagine cu tine!

INSCRIE AICI O FOTOGRAFIE CU TINE intr-o ipostaza cat mai naturala si ai sansa de a castiga o aparitie in CALENDARUL FEMEII 2016 cu o IMAGINE realizata de UN FOTOGRAF PROFESIONIST!

Concursul SA TE IUBESTI ASA CUM ESTI! se desfăşoară în perioada 22 ianauarie – 08 martie 2016, pe pagina Revista TEO.

ETAPA I – 22 IANUARIE- 14 FEBRUARIE – cititoarele sunt invitate sa incarce pe Revista Teo o fotografie cu ele in ipostaze uzuale, de exemplu: face mancare, bea cafea, da cu aspiratorul, se machiaza, este la serviciu, este la cumparaturi, schimba perdele, schimba un bec, intinde rufe, uda florile etc
ETAPA II – 22 IANUARIE – 21 FEBRUARIE – se voteaza pozele incarcate in perioada anterior mentionata
ETAPA III – 22 FEBRUARIE – anuntare cei 12 castigatori – pozele cu cel mai mare numar de voturi
ETAPA IV – 23 FEBRUARIE – 8 MARTIE – sedinta foto cu un fotograf profesionist, se va reface poza incarcata pe site– realizarea calendarului. (Citeste regulamentul complet aici)

Sa fim cinstiti: femeile frumoase nu sunt neaparat in reviste. Sunt la serviciu, cu un telefon care suna in mana si cu alte sapte care zbarnaie in cap.

Sunt, la sfarsitul zilei, la piata, rupte de oboseala, dar cu un gand energizant la un papa bun pentru toata casa.

Sunt cu un cos de rufe in brate sau cu un mop in mana, ultima tura de dichisit podeaua inainte sa iasa pe usa. Sunt in tramvai, unde n-au mai prins loc de o saptamana, dar inca mai pot sa zambeasca asa, nicaieri si in gol. Mai sunt la marginea patului copilului pe care-l dezmiarda si mangaie ca sa aiba somn bun.

Sunt seara, inainte de culcare, facandu-si curaj in fata oglinzii: “Hai ca nu e chiar atat de rau ce se vede!” Femeile frumoase sunt intr-o dimineata de sambata, la salon, sporovaind prostioare si nevenindu-le sa creada ca, de data asta, chiar isi fac unghiile la manichiurista si nu si le mai cioplesc singure, la “doispe noaptea”. Pricepi? Femeia frumoasa esti tu, oricati ani, oricate griji si riduri ai avea!

Ai incredere in mine, meriti exact sa te iubesti asta cum esti: esti unica, esti puternica, esti harnica, esti vesela, esti trista, esti intr-o zi coplesita, in alta stii ca poti sa zbori. Esti reala si esti cea mai frumoasa!

Arata-te si haideti sa le aratam tuturor adevaratele chipuri ale frumusetii. Intra in calendar, intra in concurs!

Aici vei putea inscrie o fotografie cu tine pe care sa o distribui prietenilor, care sa te voteze. Primele 12 fotografii in functie de numarul de voturi vor castiga o sedinta foto cu un fotograf profesionist si o aparitie in calendarul femeii 2016, ce va fi lansat in luna MARTIE! (consulta aici regulamentul concursului!)

INSCRIE AICI O FOTOGRAFIE CU TINE intr-o ipostaza cat mai naturala si ai sansa de a castiga o aparitie in CALENDARUL FEMEII 2016 cu o IMAGINE realizata de UN FOTOGRAF PROFESIONIST!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top