Connect with us

Revistateo.ro

Concert Maroon 5 in Romania! Cand va avea loc

Stiri

Concert Maroon 5 in Romania! Cand va avea loc

Concert Maroon 5 in Romania! Anuntul a fost facut de D&D East Entertainemt pe pagina oficiala de Facebook a companiei. Biletele se pun in vanzare miercuri, 30 martie, de la ora 16.00 prin reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro, conform D&D East Entertainment.

Concert Maroon 5 in Romania! Maroon 5, lansata in Los Angeles, cu bine-cunoscutul stil musical unic, si-a consolidat pozitia in industria muzicala ca fiind una dintre cele mai rezistente si longevive trupe ale muzicii pop. A castigat primul dintre cele 3 premii Grammy, la categoria Best New Artist in 2005 si a vindut peste 17 milioane de exemplare ale albumelor in intreaga lume. Discurile lansate de trupa au fost de asemenea placate cu aur si platina an peste 35 de tari.

Maroon 5 a castigat fanii si criticii deopotriva cu stilul muzical inovator, un mix rock/R&B, introdus in albumul lor de debut, Songs About Jane si in dublul album placat cu platina, It Won’t Be Soon Before Long, care a inclus hit-uri precum Makes Me Wonder si If I Never See Your Face Again.

Concert Maroon 5 in Romania! In 2010, trupa a lansat cel de-al 3-lea album de studio, Hands All Over, care contine single-uri precum Misery si celebrul Moves Like Jagger, ocupand #1 in

Top 40 si Topul Hot AC, precum si #1 in topul Billlboard Hot 100. Ambele single-uri au fost nominalizate la categoria “Cea mai buna interpretare pop a unui Duo sau a unui grup vocal” a premiilor Grammy. Moves Like Jagger a devenit unul dintre cele mai bine vandute single-uri din toate timpurile, cu vanzari de peste 8,5 milioane exemplare in intreaga lume.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top