Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati in functie de culoarea ochilor

Stil de viata

Compatibilitati in functie de culoarea ochilor

Poate nu te-ai gandit niciodata cate spun ochii despre caracterul unei persoane, dar iata ca asemenea zodiacului sau numerologiei, culoarea ochilor ne diferentiaza si ne aseamana in acelasi timp. Astrologic vorbind, se spune ca in ochii fiecarei persoane se reflecta gama culorilor planetelor existente in horoscopul nasterii noastre. Interesant, nu?

Daca urmarim studiile arheologice si antropologice, putem observa ca, initial, oamenii aveau doar ochi caprui. Se pare ca atunci cand s-a schimbat clima, la inceputul Epocii de Gheata, conditiile extreme au dus la mutatii genetice. Nu va ganditi la specimene precum oameni cu coada, ci s-au schimbat anumite trasaturi ce ne sunt familiare astazi. Culoarea ochilor e una dintre acestea. Au aparut oameni care aveau culoari reci la ochi: grij, albastrii, azurii. Apoi, incrucisarea oamenilor cu ochi gri si cu ochi caprui a dus la aparitia celor cu ochi verzi, caprui-verzui, gri-caprui-verzui.

Acum suntem obisnuiti sa fim diferiti. Avem ochi caprui, verzi, albastri, dar nu punem mare pret pe acest lucru. Iata insa ca, analizand cu atentie comportamentul, putem observa ca oamenii cu ochi caprui tind sa actioneze, au origini primitive, de luptatori, pe cand ceilalti tind sa primeasca, caci ei au primit energiile reci din epoca de gheata. Cei mai versatili sunt oamenii cu ochi verzi, nascuti din ochi gri si caprui.

Asadar, care este compatibilitati in functie de culoarea ochilor?

Ochi gri-caprui

Cei care au ochi de aceasta culoare sunt oameni care formeaza relatii stabile. Au o vitalitate mare, un spirit de initiativa puternic si multa energie. Nu ii opreste nimic atunci cand isi pun ceva in cap si sunt ambitiosi. Uneori, exagerat de ambitiosi.

Citeste si: Alimente care iti schimba culoarea ochilor

Daca tu ai ochii verzi, iar sotul tau caprui, cum ii va avea copilul vostru? Afla ce mostenire genetica va avea copilul tau!

Au idei originale si curajoase si suficienta energie sa le puna in aplicare.

Compatibilitatile –
nu pot accepta ca dragostea sa vina doar din partea unuia dintre parteneri si se asteapta sa primeasca aceleasi sentimente si aceeasi atentie precum cele pe care le ofera. Se potrivesc bine cu oamenii cu ochi caprui-verzui, care sunt capabili sa aduca fericire in relatia lor.

Ochi gri-verzui

Este un om care ia totul de la cei din jur si incearca sa se dezvolte cu ajutorul cunostintelor acumulate. Un om de bun simt, cu o minte filosofica si multa diplomatie. Ii pare rau de orice greseala, mai ales daca a aceasta ii raneste pe cei din jur.

Compatibilitatea cea mai buna este cu cei tot cu ochi gri-verzui, care au aceeasi energie planetara. Impreuna puteti incheia compromisuri care sa va asigure o relatie de durata si armonioasa.

Ce spune FORMA OCHILOR despre PERSONALITATEA TA?

Ochi albastri

Daca ai ochii intr-o culoare rece, trebuie sa tii cont ca soarta nu iti face cadouri. Trebuie sa meriti tot ceea ce primesti! Ai un destin frumos, totusi. Energia ta se va orienta spre indeplinirea scopurilor marete, sa faci bine, sa schimbi lumea. Sa nu te sperii de puterea ta!

Esti ambitios si intotdeauna duci la capat ce ti-ai propus. Ai un surplus de energie constant, fapt ce te poate frustra cand nu reusesti sa o folosesti in scopurile propuse. Tine cont de un sfat: cand vrei sa te linistesti, poarta o discutie cu o persoana de sex opus, acest lucru are un efect benefic asupra energiilor tale.

Compatibilitatea este foarte buna cu un partener cu ochi caprui, cu care sa faci schimb de energie: tu sa oferi, el sa primeasca. Esti senzual si sociabil, asa ca ai nevoie de cineva sa te tempereze.

Posesorul ochilor caprui va fi cel mai bun partener in drumul tau spre succes in viata. Cu el faci un schimb perfect de energie: tu te eliberezi de surplusul de energie, iar el il accepta cu bucurie. Conform astrologiei, ochii tai imbina energia Soarelui cu energia combinatiei Saturn-Venus.

De aceea esti inzestrat cu atractivitate, inteligenta, senzualitate, istetime si impulsivitate. Esti sociabil si te intelegi bine cu lumea. Te indragostesti foarte repede, dar la fel de repede iti si trece. Se poate spune ca esti extrem de irascibil, dar uiti repede supararile. Un defect al tau ar putea fi considerat capriciul.

Ochi caprui

Esti intelept, asa ca stii mereu cand sa actionezi cu diplomatie pentru a-ti primi informatiile si a-ti atinge scopurile. Ai trei atuuri uriase: atractivitate, incapatanare si rabdare, care impreuna fac totul sa fie posibil pentru tine. Esti un deschizator de drumuri!

Compatibilitatea – preferi un om dispus sa faca sacrificii pentru tine, sa iti dea luna de pe cer, sa iti stea la piciodare. Vei dori un om cu ochi caprui, alaturi de care sa acumulezi atat de multa energie incat sa reusiti sa va rezolvati toate problemele cu maxima usurinta. Ai nevoie sa ai incredere mare in partenerul tau si doar cineva asemanator cu tine iti va intelege gelozia.

Ochi verzi

Ochii de smarald sunt cei care isi urmeaza scopul pana in panzele albe. Tot ce iti doresti este sa ajung intr-un punct in care sa fii mandru de tine si de reusitele tale, iar cei din jur (mai ales cei dragi) sa te admire. Nu ai reprosuri fata de tine!

Compatibilitatea – cel mai simplu este sa fii alaturi de cineva cu ochi verzi, alaturi de care sa faci front comun pentru a va atinge scopurile de a fi iubiti. Esti compatibili si cu cei cu ochi caprui, doar pentru ca acestia iti acumuleaza energiile si te sprijina in demersurile tale. Oricum ar fi, ai nevoie de parteneri stabili, care sa te tina atunci cand te dezechilibrezi si sa te propulseze si mai tare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top