Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Taur-Vărsător

Compatibilitate Taur-Vărsător. Este puțin probabil să aveți o relație de lungă durată. La început te va atrage farmecul misterios la Vărsătorului, însă mai apoi lucrurile se vor complica. Vărsătorul va trăi mereu în viitor. Este cel mai bun în domeniul lui și este pasionat de tot ce e nou. Taurul în schimb, este stabil și rareori iasă din zona de confort. Nu vrea să audă despre schimbări și nu este deloc flexibil. Exact opusul Vărsătorului. Da, mintea fascinantă a Vărsătorului te va atrage, însă vei descoperi imediat că este prea mult pentru tine.

Taurul va fi mereu interesat de ceea ce spune lumea, va dori să fie bine privit în societate și va face tot posibilul să pară perfect. Vărsătorului nu îi pasă de astfel de lucruri și părerea lumii nu îl poate influența în niciun fel. De aici pot porni multe certuriși neînțelegeri, pentru că el nu va înțelege niciodată de ce vrei să fii bine văzut în ochii celorlalți, în loc să te preocupi de propria ta fericire.

Compatibilitate  Taur-Vărsător. Chiar dacă și nativul din zodia Vrăsător este romantic, modurile voastre de a vă exprima sunt foarte diferite. Posesivitatea ta îl va speria pe Vărsător și chiar îl va pune pe fugă. El caută să se descopere pe sine și este foarte concentra asupra propriei persoane și a propriei fericiri. Tu ești foarte sentimental, romantic și dornic de afecțiune. Vărsătorul va înțelege cu greu felul tău de a fi și îl va accepta și mai greu.

Când vine vorba de viața sexuală, Vărsătorul este foarte inventiv și se poate plictisi repede dacă nu îi oferi permanent elemente de noutate. Este important să îi oferi libertate și să îi accepți fanteziile, pentru că monotonia în pat este cel mai rău lucru pentru un Vărsător. Pe lângă asta, ideea de a avea o relație serioasă și stabilă îl îngrozește, așa că nu va fi ușor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top