Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Scorpion-Săgetător

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Săgetător

Compatibilitate Scorpion-Săgetător. Apă şi Foc… cum de v-aţi cunoscut voi doi? Sperăm că eşti un Scorpion căruia îi place aventura, căci altfel…

Pentru că eşi semn de Apă, ai devoie de cineva care să te înţeleagă şi mai ales care să-ţi înţeleagă emoţiile, iar din punctul ăsta de vedere Săgetătorul e potrivit pentru tine. Totodată ai nevoie să fii iubit intr-un mod demonstrativ, adică să ţi se şi spună constant cât de mult te iubeşte persoana respectivă.

În cazul ăsta Săgetătorul are un punct în minus din partea ta, căci el ştie să iubească şi să fie devotat într-o relaţie, dar nu va spune mereu asta şi nu-şi va spune mereu te iubesc, chiar dacă simte asta cel puţin la fel de mult ca şi tine.

Compatibilitate Scorpion-Săgetător. O altă problemă care-ţi va da ceva bătăi de cap la Săgetător va fi aceea a angajamentului. Cu alte cuvinte, promite marea şi sarea, dar renunţă repede la asta. Nu se implică el aşa usor, mai ales pe termen lung. Are nevoie de independenţă, iar cuvântul ăsta un scorpion îl scoate din propriul dicţionar atunci când e implică într-o relaţie. Aşa că n-ar fi rău să vă consultaţi dicşionarele, încă de la început, pentru a vedea ce definiţie dă fiecare cuvintelor pe care le veţi utiliza în continuare.

Mai pe scurt, în timp ce tu iei lucrurile mult prea în serios, Săgetătorul nu le ia deloc. Asta îseamnă că tu vei avea controlul relaţiei, iar asta s-ar putea să nu fie atât de bine pe cât te aşteptai. Iar dacă tu eşti genul tacit, cu siguranţă cineva în casa voastră va vorbi tot timpul.

Compatibilitate Scorpion-Săgetător. Nu ştim cum se face, dar la capitolul sex vă potriviţi de minune. Probabil e chestia cu contrastele care se atrag… desigur, şi aici trebuie să contribui şi tu şi să te laşi purtat de valul de aventură adus de Scorpion în patul vostru. Partea bună este că odată prin se coadă, Săgetătorul nu prea mai fuge.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top