Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Rac

Compatibilitate Scorpion-Rac. Apă şi Apă. Despre această legatură astrele spun doar de bine. Teoretic. Practic, mai depinde şi de la caz la…Rac!

După cum sigur v-aţi dat seama de asta, nativii zodiilor de Apă sunt mai emotivi din fire. Tocmai de asta, o uniune între două zodii de acelaşi semn e una magică, făcută pentru a dăinui în timp. Asta depinde însă numai de voi.

Compatibilitate Scorpion-Rac. În majoritatea cazurilor, racul este partenerul ideal, întrucât împărtăşiţi aceleaşi sentimente puternice, te înţelege pe deplin indiferent de ce ai pre suflet, iar căldura sufletească pe care şi-o oferă necondiţionat te face să te simţi ocrotit. La rândul tău, reuşeşti să-i oferi Racului siguranţa de care are atâta nevoie pentru a se desfăşura în voie. Iar atunci când se simte în siguranţă, acest nativ pote fi extrem de devotat, afectuos şi generos.

Amândoi sunteţi legaţi de cămin, drept urmare veţi petrece destul de mult timp în intimitatea acestuia. Şi unul şi altul vă doriţi o familie, aşa că vă potriviţi de minune şi la acest capitol. Când vine vorba de bani, Racul este destul de econom, aşa că o viaţă alături de el va fi una lipsită de grija banilor. Chiar dacă nu-ţi va oferi luxul de pe lume, nici nu vei avea lipsuri alături de el.

Compatibilitate Scorpion-Rac. Desigur, tot ce am spus până acum a fost legat de cazul ideal. Pot apărea aici unele diferenţe, în funcţie de personalitatea fiecăruia. Să nu uităm că amândoi aveţi carapace, iar până reuşiţi să i le deschideţi poate dura ceva timp. Cu răbdare şi comunicare, puteţi trece destul de uşor peste această etapă crucială din relaţia voastră.

Din punct de vedere sexual, totul va fi o o experienţă unică, pentru că amândoi sunteţi pasionali, iar când asta se va epuiza peste ani şi ani, tot va rămâne dragostea fizică dintre voi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top