Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Peşti

Compatibilitate Scorpion-Peşti. Apă şi iar Apă. O relaţie ideală în principiu, dar poate fi loc şi de altceva…mai puţin plăcut.

Conform elementelor ce vă domină, această legătură a voastră este une extrem de intensă, lucru care poate duce în două direcţii: în sus sau în jos. Asta diferă de caracteristicile fiecărui nativ. Astrele spun că mai toate elementele duc spre o uniune de vis, pentru că Scorpionii sunt posesivi, iar Peştilor le place să fie dominaţi. Vă înţelegeţi de minune chiar şi fără a vorbi, pentru că sunteţi practic făcuţi din aceleaşi molecule.

Compatibilitate Scorpion-Peşti. Peştele îţi va aduce împlinirea pe care o cauţi, căci te va susţine în permanenţă în ceea ce faci, iar tu vei bucura să ai pe cineva care să depindă de tine. În plus, Peştele are o imaginaţie detul de bogată, iar asta se împleteşte foarte bine cu spiritul tău creativ şi aveţi aceeaşi noţiune asupra dragostei, aşa ca nicio urmă de îndoială că şi asupra acestui aspect totul va fi minunat.

Ţie îţi place să ai prin preajmă pe cineva care să te idolatrizeze, iar Peştelui îi place asta. Mai mult, este înţelegător iar intuişia sa se potriveşte cu cea a Scorpionului, lucru care l-ar putea cataloga drept partenerul perfect pentru tine.

Compatibilitate Scorpion-Peşti. Problema este că tu eşti cam pasional şi-ţi place să trăieşti intens, pe când Peştele s-ar putea să fie mai stângaci la acest capitol. Pe de altă parte, dacă îţi doreşti liniştea unui cămin, atunci Peştele va fi jumătatea perfectă pentru tine.

Să nu mai vorbim de sex, unde lucrurile sunt la fel de bune sau poate chiar mai bune. Amândoi reuşiţi să vă scoateţi la suprafaţă sentimentele şi pasiunea unică, iar asta duce mai degrabă la amor decât la o partidă banală de sex, în care fiecare dintre voi va descoperi noi laturi ale pasiunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top