Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Săgetător-Scorpion

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Scorpion

Iubirea voastră este ca un joc în care trebuie să respectați niște reguli stricte pentru a nu vă răni unul pe celălalt. Ambii parteneri sunt ființe spirituale, înclinate spre artă și spre frumos, iara asta aduce un plus relației.

Atât Săgetătorul cât și Scorpionul sunt zodii care trăiesc la intensitate maximă. Alături de Scorpion te vei simți în siguranță, însă există șanse mari să te atașezi puternic și asta poate duce la o ruptură. Scorpionul este egoist și se pune pe primul plan, așa că împlinirile sale individuale vor sta mai presus de fericirea ta de cele mai multe ori. În acest caz tu vei alege libertatea, așa cum îți stă în fire.

Compatibilitate Săgetător-Scorpion. Pasiunea nu este suficientă pentru a ține aprins focul dragostei, așa că trebuie să vă compromiteți și să faceți sacrificii pentru a vă menține pe linia de putire. Acest lucru s-ar putea să nu fie pe placul Săgetătorului, care este obișnuit să își urmeze instinctul și să facă numai ce vrea și ce simte.

Tu ești o fire emotivă, așa că tăria psihică a Scorpionului îți va da putere și te va ridica în cele mai grele momente. Uneori s-ar putea să consideri că partenerul tău este totuși mult prea aspru în analiza situațiilor delicate, car epe tine te mișcă profund.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top