Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Pești-Scorpion

Dacă v-ați găsit, nu vă mai dați drumul unui altuia pentru că e vorba de suflete-pereche. Toate emoțiile, trăirile, sentimentele neînțelese ale unui Pește vor fi înțelese cu adevărat de un Scorpion. Acesta din urmă este fidel, discret, cu trăiri intense și pasional, calități apreciate la maxim de un Pește.

Dacă ne referim la sex, este o legătură fantastică: în timp ce Scorpionul adoră să facă dragoste cu pasiune, Peștele privește asta ca pe o experiență sacră, religioasă. Nu uitați, însă, de gelozia Scorpionului! O dată ce ai făcut dragoste cu el, se așteaptă la fidelitate totală și te consideră pe tine, Peștele, proprietatea lui.

Compatibilitate Pești-Scorpion. Doar un Pește va înțelege personalitatea misterioasă și nevoia de singurătate a unui Scorpion și doar un Pește va ști să intre în sufletul acestuia și să-i deschidă sufletul. Nu este ușor, însă ce nu reușește să facă Peștele cu spiritul său de sacrificiu și cu dedicarea sa totală?

Trebuie să recunoaștem că Scorpionul este o zodie dificlă, greu de înțeles și cu care este greu să conviețuiești. Nativul din zodia Pești este cel mai potrivit pentru a ține în frâu un Scorpion și pentru a-i oferi acestuia toată siguranța, optimismul și liniștea de care are atât de multă nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top