Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Fecioară-Fecioară

Compatibilitate Fecioară-Fecioară . Chiar dacă între două Fecioare totul pare să meargă bine, relaţiile între nativii aceleiaşi zodii sunt cam ciudate pe alocuri. Una mai atipică, alta mai cuminte, atâta timp cât veţi reuşi să vă înfrânaţi instinctele de a găsi mereu defecte ori de a critica, această relaţie dintre voi poate să devină  una interesantă şi incitantă.

Amândoi sunteţi responsabili,  vă place să vorbiţi şi să analizaţi totul. Nativi sub semnul lui Mercur şi al argintului viu, bineînteles că vă merge mintea non-stop şi aveţi mereu ceva de făcut. În mod normal, două Fecioare ar putea întreprinde orice gen de afacere care cere meticulozitate şi sunteţi amândoi genul de oameni care trăiţi la un nivel mai mult intelectual, iar sexul e undeva într-un plan mai…îndepărtat.

Compatibilitate Fecioară-Fecioară  . Aveţi atâtea în comun şi sunteţi mult prea raţionali ca să vă întrebaţi cine conduce în această relaţie, aşa că o să cedaţi probabil pe rând, aşa cum se cuvine.  Este la fel de fidelă ca şi tine şi-i merge mintea cam în aceeaşi direcţie. Ghiar dacă sunteţi mai idealişti de felul vostru, aveţi  în acelaşi timp şi o doză de pragmatism şi de realism, aşa că veţi realiza repede ce puteţi schimba şi ce nu la celălalt.

Pentru că aveţi pe cineva lângă voi care să vă înţeleagă deplin, niciunul nu se va plânge că celălalt petrece prea mult timp la serviciu.

Compatibilitate Fecioară-Fecioară . În sfârsit, un partener care nu se mai plânge ca stai prea mult pe la serviciu, pentru ca tot pe acolo işi petrece majoritatea timpului şi cealaltă Fecioară din relaţie.

Cu Fecioarele astea chiar nu-i de glumă, iar când se adună două la un loc, asta se întâmplă : munca şi discuţii, discuţii şi muncă, ajutat prietenii, făcut toate chestiile necesare prin casă, şi sex… lasă că fac vecinii!!!

Compatibilitate Fecioară-Fecioară . Pentru că amândoi sunteţi cam rezervaţi şi timizi, o să vă ia ceva timp să ajungeţi la capitolul sex, şi oricum,până stabiliţi voi implicarea filosofică a acestei acţiuni, o să vă hotărâţi că mai bine vizionaţi un film. Lăsând gluma la o parte, cu siguranţă vă veţi simţi excelent unul lângă celălalt, pentru că Fecioara se axează mai mult pe tandreţe decât pe erotism. După ce o sa vă simţiţi în siguranţă unul cu altul, sexul o să înceapă să fie mai placut ca la început.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top