Connect with us

Revistateo.ro

COLABORAREA ANULUI Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney

Stiri

COLABORAREA ANULUI: Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney

COLABORAREA ANULUI: Rihanna, Kanye West şi Paul McCartney

La aproape trei ani de la ultimul său album, Rihanna apare pe piaţă cu FourFiveSeconds, piesă care promite să compenseze timpul în care fanii artistei au aşteptat cu sufletul la gură următorul său material. Pe înregistrarea audio mai recunoaştem alte două voci celebre: cea a lui Paul McCartney şi a lui Kanye West.

Ascultă melodia FourFiveSecons aici:
Rihanna, Paul McCartney și Kanye West – „FourFiveSeconds”

Melodia îmbină de minune influenţele pop cu cele rock şi chiar rap, pe un fundal acustic, puţin atipic stilului cu care cântăraţa din Barbados şi-a obisnuit fanii. FourFiveSeconds va fi inclusă pe noul album al lui West, dar şi pe viitorul disc în lucru al Rihannei, care este posibil să apară pe piaţă în câteva luni.

Şi pentru că vorbim de colaborarea anului, cel mai probabil piesa va beneficia şi de un videoclip pe măsură.

Pentru viitorul album, Rihanna a lucrat cu numeroşi artişti şi compozitori, iar Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a declarat: „Are foarte mulți compozitori extraordinari care lucrează pentru albumele ei. A încerca să figurezi în tracklistul unui disc al Rihannei e ca și cum ai încerca să câștigi American Idol”.

Cu aproape 10 ani de carieră, celebra cântăreaţă din Barbados este una dintre cele mai bine cotate artiste ale momentului.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top