Connect with us

Revistateo.ro

reishi

Naturiste

Ciuperca nemuririi trateaza boli de acum 2000 de ani

Reishi este o ciuperca din Extremul Orient cunoscuta pentru efectele sale benefice in cazul multor afectiuni. Descopera utilizarile plantei miraculoase.

Guvernul japonez recunoaste Reishi drept tratament oficial pentru cancer. Si-a dovedit eficienta in combaterea celulelor macrofage si a celulelor T, de asemenea a combatut cu succes SIDA.

CITESTE SI: Ciuperca anti-diabetică: Cercetătorii sunt SURPRINȘI

In China antica se credea ca ciuperca Reishi era remediul impotriva imbatranirii si secretul vietii vesnice. Era extrem de rara pana acum putin timp, cand a inceput sa fie cultivata la scara larga. Are rolul de a imbunatati sistemul imunitar, are efecte antialergice, antivirale, antiinflamatorii, energizante si antibacteriene.

Este excelenta in cazul bolilor cardiovasculare si scade nivelul colesterolului din sange. De asemenea, Reishi vindeca bronsita, astmul si alergiile.

Reishi mai este folosita si pe post de energizant natural, dar are si beneficii in cazul insomniilor, caci ajuta la reglarea ritmului de somn. Reishi contine peste 200 de ingrediente active, dintre care polizaharide, aminoacizi, adenozina si proteine.

CITESTE SI: Descătușează-ți creierul cu aceste 3 alimente!

Ciuperca Reishi se consuma sub forma de pudra, 1-3 grame in fiecare dimineata, cu multa apa. Se recomanda combinarea cu vitamina C care asigura absorbtia completa a ingredientelor active din Reishi.

Sursa foto: wikipedia.org

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top