Connect with us

Revistateo.ro

ciudatenii

Inedit

Ciudatenii SEXUALE ale femeile. Recunoaste, ti se intampla si tie!

Poate ti s-au intamplat si tie si nu ai observat sau ti-a fost jena sa recunosti. Nu este nicio rusine, caci corpul se schimba atunci cand e vorba despre sex!

Este vorba despre anumite „simptome” pe care le manifesta organismul tau atunci cand esti indragostita sau atrasa sexual de cineva. Nu sunt tocmai ciudatenii, caci toate au o explicatie!

1. Corpul tau e sensibil la atingere

Ai vazut ca atunci cand te atinge persoana iubita, simti fiori? Ei bine creierul este „programat” sa transmita semnale de placere catre corp atunci cand esti atrasa sexual. Cu alte cuvinte, te exciti mai usor.

2. Percepi diferit durerea

Poate ai observat ca daca esti trasa de par sau muscata in timpul actului sexual, doare mult mai putin decat ar fi normal, ba unii spun ca este chiar placut. Acest lucru se intampla pentru ca centrii placerii din creier preiau controlul in acele momente si devin mai puternici decat cei care anunta durerea.

3. Ti se inroseste pielea

Acest lucru se intampla pentru ca temperatura corpului creste, iar circulatia sangelui se amplifica. Aceste „ciudatenii” se datoreaza efortului mare pe care il face inima.

CITESTE SI: 6 motive pentru care femeile NU MAI AU CHEF DE SEX. Barbatii TREBUIE SA STIE ASTA!

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege un fruct din imagine si vezi ce spune despre SEXUALITATEA ta!

4. Ti se goleste mintea

Stii senzatia aceea de indragosteala, cand simti ca plutesti? Ei bine, iubirea si sexul sunt dusmanii declarati ai starilor de anxietate si depresie, caci elibereaza hormonul fericirii. Este una dintre acele „ciudatenii” pe care trebuie sa te bucuri ca le ai.

5. Nu poti merge la toaleta dupa actul sexual

Poate te-ai intrebat de ce nu poti urina dupa sex. Corpul elibereaza un hormon antidiuretic ce impiedica aceasta senzatie. Totusi, nu este recomandat sa lasi sa treaca mult timp pana sa folosesti toaleta, caci urinarea curata zona intima de microbii ce i-ai putea contacta in timpul contactului sexual.

CITESTE SI: Karezza: un nou mod de a face sex. Vezi regulile!

CITESTE SI: 3 mituri despre sex pe care barbatii le cred si acum, chiar daca sunt FALSE

Sursa foto: glamour.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top