Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 12 iunie 2018. Ce ne aduce cifra 2

Cifra zilei

Cifra zilei de 12 iunie 2018. Ce ne aduce cifra 2

Cifra zilei de 12 iunie 2018 este 2. Cifra zilei se calculează astfel: se adună toate cifrele care compun data unei zi până se obține o singură cifră.

Cifra zilei de 12 iunie 2018. Ce ne așteaptă marți

Lecția pe care trebuie să o învățăm într-o zi de 2 din punct de vedere numerologic este toleranța. Avem nevoie de comunicare în permanență. Trebuie să învățăm să îi ascultăm pe ceilalți, chiar dacă avem păreri diametral opuse.

Dacă ne uităm în istorie, observăm că într-o zi de 12 iunie au venit pe lume personalități care au făcut totul din dragoste pentru oameni.

Este o zi specială din mai multe puncte de vedere. Într-o zi guvernată de cifra 2, cea de-a doua cifră a iubirii după 6, tindem să luăm decizii spontane.

Chiar dacă luăm decizii care ne angrenează în tot felul de aventuri, căci avem nevoia de adrenalină, este bine să privim lucrurile și dintr-o perspectivă rațională.

Persoanele care au cifra destinului 2 sunt foarte meticuloase. Nu poți extrage de la ele informații pe care nu vor să le spună nici măcar cu cleștele.

Toate vorbele sunt cântărite minuțios și tocmai de aceea aceste persoane nu prea fac greșeli. Persoanele născute pe 12 iunie sau care au cifra destinului 2 sunt cel mai aproape de perfecțiune.

CITESTE SI: Horoscop 12 iunie 2018. Berbecii trebuie să ia o decizie dificilă

Sfatul săptămânii 11 – 17 iunie 2018. Pentru ce zodii dispar problemele

De ce tindem să luăm decizii spontane chiar dacă cifra 2 simbolizează tocmai atenta analiză a fiecărei pasiuni? Din foarte mult entuziasm. Nu din disperare sau grabă, ci din dorința uriașă de a reuși.

Este o zi foarte bună pentru plimbări în doi, pentru petrecerea timpului altfel (asta e foarte important pentru cuplurile care se află la început de relație).

E nevoie ca într-o astfel de zi să avem tot timpul pe cineva lângă noi. Nu de alta, dar în lipsa unei companii energice, vesele, ne putem pierde foarte ușor încrederea în noi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top