Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 27 iunie 2018. Ziua marilor catastrofe naturale

Cifra zilei

Cifra zilei de 27 iunie 2018. Ziua marilor catastrofe naturale

Cifra zilei de 27 iunie 2018 este 8. Reamintim că cifra zilei se calculează adunând toate cifrele care compun data unei zile până se obține o singură cifră.

Cifra 8 într-o zi de miercuri, 3 (a treia zi din săptămână) ne poate aduce evenimente neplăcute din punct de vedere numerologic. De altfel, numerologii au avut dreptate când au prezis că în vara anului 2018 se vor produce tot felul de fenomene cu care nu ne-am mai întâlnit.

Cifrele cu cele mai multe conotații negative din punct de vedere numerologic sunt 4, 6 și 8. 6, deși e cifra iubirii, atunci când e triplată ne poate pune în fața unor primejdii de nedescris.

Ce spune numerologul Mihai Voropchievici despre persoanele care au cifra destinului 8

„S-au nascut pentru bani, glorie, pozitie sociala. Au dorinta de a face ceva, de a ajunge intr-o postura in care pot controla niste lucruri. Sunt de o sensibilitate extraodinara. Cel cu cifra 8 poate fi tot ce isi doreste.

CITESTE SI: Previziuni karmice 25 iunie – 1 iulie 2018. Zodiile de apă trec prin conflicte uriașe

O nouă Apocalipsă la orizont, adusă de Luna Sângerie de pe 27 iulie

Este zona unde sunt bani, unde se discuta de valori. Ei stiu sa le administreze. Sunt temerarii care se duc acolo unde este mai greu, mai dur. Se refugiaza mult in sfera muncii si isi neglijeaza parteneriatul”, a declarat Voropchievici la Antena 3.

Data de 27 iunie va fi una importantă așadar din acest punct de vedere. Dincolo de fenomenele naturale extreme, este o zi în care pot avea loc tot felul de schimbări în statutul social al anumitor persoane.

E o zi favorabilă negocierilor. Este indicat pentru oamenii care au de recuperat anumite sume financiare să rămână rațional și să expună motive temeinice pentru care să primească acei bani, chiar dacă în multe cazuri e vorba de niște datorii mai vechi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top