Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 17 iunie 2018. O zi de triplu 7 - cum suntem afectați din punct de vedere energetic

Cifra zilei

Cifra zilei de 17 iunie 2018. O zi de triplu 7 – cum suntem afectați din punct de vedere energetic

Cifra zilei de 17 iunie 2018 este 7! După cum știți deja, cifra zilei se obține adunând toate cifrele care compun data unei zile până când rezultă o singură cifră.

Până acum am expus care sunt semnificațiile cifrelor separat, însă de azi vom explica și în ce măsură se completează cifra datei despre care facem refrire cu ziua în sine.

Practic, avem o zi cu 3 de 7. O dată, ziua de duminică este a 7-a din săptămână, avem o zi de 17 iunie, iar cifra zilei rezultată prin adunare este tot 7. Mulți veți spune că e o zi norocoasă. Chiar așa este!

3 de 7 și noi începuturi

Cifra 7 este cifra Divinității și nu e de mirare că duminica, ziua odihnei, este marcată, iată, de 3 de 7.

Este o zi în care vom avea parte de afecțiune și dăruire din partea celor din jurul nostru. E o zi perfectă pentru discuții serioase între foști prieteni sau, în general, între persoane între care există animozități.

Acest 7 triplificat ne îndeamnă la depășirea gândirii conservatoare, la renunțarea la tradiționalismul exacerbat în favoarea unei opțiuni mai deschise, a unei șanse noi spre cunoaștere.

Este o zi în care suntem încurajați din punct de vedere karmic să punem capăt criticii neconstructive și să alegem seriozitatea, respectarea anumitor concepții și rigori dar ținând cont de spiritul acestora.

Ați auzit că se tot vorbește mai nou nu doar despre respectarea legii mecanic, ci despre spiritul ei. Știm cu toții că legile sunt făcute de oameni pentru oameni, iar dacă la orice regulă a vieții uităm că până la urmă suntem niște oameni, atunci ajungem să ne robotizăm.

Tocmai de aceea, ziua de 17 iunie este perfectă pentru a ne recunoaște chiar nouă limitările, înfrângerile.

Trebuie să ne facem o autoevaluare cât mai dură pentru a face loc unei persoane mai bune, mai calde, mai tolerante, mai primitoare. Ziua de 17 iunie nu este însă o zi norocoasă la bani. Azi nu e vorba despre materialism, ci despre spiritualitate!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top