Connect with us

Revistateo.ro

Cifra zilei de 18 iunie 2018. Maleficul 8 se întoarce lângă Liderul 1

Cifra zilei

Cifra zilei de 18 iunie 2018. Maleficul 8 se întoarce lângă Liderul 1

Cifra zilei de 18 iunie 2018 este 8. Cifra zilei se obține astfel: se adună toate cifrele care compun data unei zile până se obține o singură cifră.

Cifra zilei este așadar 8, însă, așa cum v-am obișnuit în materialul de ieri, vom lua în calcul și cifra corespunzătoare zilei săptămânii care începe. Ziua de luni are cifra 1 drept corespondentă (este prima zi a săptămânii). Cum se împacă așadar 8 cu 1 și ce ne transmit cele două cifre din punct de vedere numerologic?

Cifrele 8 și 1 – ce aduc laolaltă din punct de vedere numerologic

Ziua de 18 iunie este una în care persoanele cu convingeri extrem de ferme pot avea câștig de cauză. 8 este pentru mulți dictatori sau profesori extrem de duri, de intransigenți o cifră norocoasă. 1 este, după cum știm, cifra liderului.

Așadar, este ziua în care pot avea loc alegeri controversate, în care pot avea loc confruntări, ciocniri violente, fie că e vorba despre discursuri publice făcute de politicieni sau despre mișcări de stradă.

Imprevizibilul 8, deși e de partea liderilor (reprezentați de simbolistica cifrei 1) poate aduce răsturnări de situație chiar și pentru aceștia. Într-o astfel de zi pot avea loc în lume răsturnări de guverne sau demisii surprinzătoare în tot felul de domenii. Vorbim bineînțeles despre domenii care vizează un segment sau mai multe segmente importante de populație.

Aspectele pozitive ale zilei de 18 iunie sunt următoarele: se pot tranșa definitiv niște probleme, pot avea loc acorduri de pace între părțile beligerante (atenție, nu vorbim aici doar despre chestiuni geostrategice, geopolitice, ci chiar și despre relațiile interumane de zi cu zi).

Este o zi care cu siguranță va rămâne în istorie pentru niște decizii care pe moment nu vor conveni nimănui, dar cu timpul vom conștientiza că e bine că au fost luate chiar și într-o manieră deloc plăcută.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cifra zilei

To Top