Connect with us

Revistateo.ro

Chitaristul trupei Guns N' Roses divorțează

Star

Chitaristul trupei Guns N’ Roses divorțează

Chitaristul trupei Guns N’ Roses divorțează. Rockerul Slash, vrea să termine mai repede mariajul cu soția lui, Perla Ferrar. Este dispus chiar să îi ofere 6,6 milioane de dolari pentru a accelera toate procedurile legate de divorț, este informația care apare pe dailymail.co.uk.

Chitaristul trupei Guns N’ Roses vrea să divorțeze cât mai repede

Cuplul s-a căsătorit în anul 2001. Rockerul Slash și soția lui au împreună doi băieți: London, în vârstă de 15 ani și Cash, în vârstă de 13 ani.

Prima dată, artistul a intentat divorț în anul 2010. Dar, după două luni s-a împăcat cu soția lui. Câțiva ani mai târziu, în 2014, muzicianul a intentat din nou divorț. De data aceasta se pare că nu a mai renunțat la aceast lucru. Totuși, de atunci, procedurile au stagnat.

Pe lângă suma de 6,6 milioane de dolari, artistul îi mai oferă soției sale și alte beneficii financiare. De exemplu, îi va oferi 100.000 de dolari lunar, pensie alimentară. Va primi această sumă până se va casători din nou sau până nu va mai fi. Celor doi copii intenționează să le ofere 39.000 de dolari lunar. De asemenea, până în anul 2036, copiii rockerului vor primi 1,8 % din veniturile acestuia.

CITEȘTE ȘI: De ce a divorțat Cristian Daminuță, viitorul concurent de la Exatlon

CITEȘTE ȘI: Victoria Beckham și David Beckham divorțează? Ce spun vedetele despre asta?

Conform documentelor care au fost deja depuse la tribunal, chitaristul trupei Guns N’ Roses are un venit lunar ce ajunge la 345.000 de dolari.

Acum, Slash este în turneu alături de trupă. Chitaristul a avut concert de două ori și în România. Unul a avut loc ăn anul 2013, iar al doilea în 2015. În anul 2016, chitaristul s-a reunit cu formația Guns N’ Roses.

În luna martie, chitaristul a făcut un anunț potrivit căruia în toamna acestui an va lansa un album nou alături de Myles Kennedy şi The Conspirators.

Așadar, un nou divorț se anunță în lumea vedetelor. Rockerul își dorește ca procedurile să se finalizeze cât mai repede.

sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top