Connect with us

Revistateo.ro

Exista unele femei in care nu poti sa ai incredere. Iata care sunt cele patru tipuri in care nu iti poti pune niciodata bazele!

Stil de viata

Cele patru tipuri de femei in care nu poti avea incredere

Increderea este un lucru care se castiga greu, dar se poate pierde usor. Cu siguranta, toti ne-am pus la un moment dat bazele intr-o persoana care ne-a inselat increderea, iar acest lucru ne-a dezamagit profund.

Exista insa, anumite tipuri de persoane in care sa ai incredre poate fi o greseala imensa. Iata care sunt cele patru tipuri de femei in care nu poti sa iti pui baza.

Femeia lipsita de siguranta

Exista unele femei care au o viata dominata de un sentiment de insecuritate. Acestea pot fi persoane care sunt foarte dure cu ele insele sau care au nevoie mereu de complimente pentru a nu cadea intr-o stare de incertitudine cu privire la propria persoana.

De aceste femei este bine sa stai la distanta. La un moment dat, ele vor incerca sa ii intre pe sub piele partenerului tau, doar pentru a-si demonstra ca pot face acest lucru, iar tu vei fi cea care va avea cel mai mult de suferit.

Citeste si: Ce fel de femeie esti cu adevarat in functie de zodie. Trasaturile care te fac speciala

Citeste si: Care sunt primele semne ca o femeie insala

Femeia care nu se poate impune in fata barbatului

Daca ai o prietena care pare incapabila sa ia decizii de una singura si pe care partenerul ei o conduce de parca ar fi o marioneta, atunci poate ar trebui sa reevaluezi relatia. O astfel de persoana duce lipsa de personalitate si nu stie cum sa se comporte, decat daca cineva ii da directii clare. Tocmai de aceea, ar fi de preferat sa nu stai cu acest tip de persoana, care te poate abandona oricand, doar pentru ca asa isi doreste barbatul ei.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top