Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai nesuferite zodii intr-o relatie

Astro-FUN

Cele mai nesuferite zodii intr-o relatie

Zodiile din aceasta lista iubeste cu foc, dar, de la un punct incolo, sunt nesuferite. Pot deveni extrem de pretentioase intr-o relatie si sunt destul de imprevizibile.

Cele mai nesuferite zodii intr-o relatie

1. BERBEC – Berbecul tinde sa faca glume proaste intr-o relatie. Dupa ce se obisnuieste cu partenerul, are impresia ca acesta este mereu la cheremul sau si poate face si spune ce vrea. Este extrem de intruziv si poate fi atat de enervant incat convietuirea devine un real cosmar. Ridica tonul cu usurinta, iar daca este scos din pepeni, poate fi agresiv verbal. Recurge de multe ori la santaj emotional, fiind expert in aceasta tactica.

2. LEU – Narcisismul este cauza disputelor intr-o relatie. Leul este foarte orgolios si nu accepta critici sub nicio forma. Nu vrea sa ii spui unde gresesti, ci asteapta tot timpul laude chiar si atunci cand nu le merita. De asemenea, considera ca i se cuvine totul in relatie si nu face niciun pas pentru a indrepta lucrurile atunci cand greseste.

3. CAPRICORN – Acest semn zodiacal are senzatia ca le stie pe toate si isi poate exaspera sufletul pereche. Nu vrea niciodata sa lase de la el nimic, motiv pentru care se va certa non-stop cu persoana iubita. Ce deranjeaza cel mai tare la persoana nascuta in zodia Capricorn este capacitatea acesteia de a avea mereu ultimul cuvant, avand niste replici care sunt mai ascutite decat o sabie.

4. PESTI – Nativul nascut in zodia Pesti este extrem de sensibil. Nu suporta sinceritatea persoanei iubite si sufera din cauza geloziei. Nu are suficienta incredere in sine, fapt pentru care are de suferit in viata, mai ales in relatiile de cuplu. Partenerul acestui semn zodiacal trebuie sa se poarte mereu cu manusi cu nativul Peste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top