Connect with us

Revistateo.ro

replici

Cuplu

Cele mai GROZAVE replici: ce spune femeia si ce intelege barbatul

Comunicarea este un punct cheie intr-o relatie, insa, uneori ceva scartaie. Iata ce replici transmise de femei sunt intelese diferit de barbati!

„Trebuie sa discutam”

Femeia vrea doar sa anunte ca urmeaza o discutie importanta, insa barbatul are alta parere: „Cine stie ce urmeaza… Sigur este ceva rau. Mai bine fac altceva.” si va gasi tot felul de pretexte pentru a amana discutia.

„Ti-am spus eu!”

Faptul ca nu a fost de acord cu decizia partenerului, iar vorbele ei s-au adeverit, o face pe femeie sa exclame: „Aha! Am avut dreptate!” si sa ii atraga si lui atentia ca mai bine o asculta. Ce intelege barbatul? „Dupa parerea ei, nu fac nimic bine. Se crede cea mai desteapta! Ei, lasa ca o pun la punct”. Mai bine sa nu ii astepti reactia.

„Intotdeauna faci asa”

Daca femeia se plange de un comportament al partenerului si ii spune o astfel de vorba, el nu poate decat sa se lase batut: „Oricum nimic din ce fac o multumeste, mai bine nu ma mai straduiesc”.

CITESTE SI: A vrut sa bage divort pentru ca isi gasise alta femeie, dar a primit cea mai dura lovitura

„Uf, mama ta…”

Daca femeia ajunge sa se planga despre mama partenerului sau, este clar ca discutia care urmeaza nu va fi deloc placuta, caci barbatii sunt extrem de sensibili la acest capitol. Punctul lui de vedere: „Nu-i place familia mea! Oricum ea este o straina, de ce o intereseaza?”

„Nu ma mai iubesti”

Femeia crede ca nu il mai atage sau ca el nu o mai apreciaza. Barbatul spune: „E clar, nu observa nimic din ce fac pentru ea”.

CITESTE SI: 6 lucruri pe care EI le vor de la femei, IN PAT

Cine are dreptate si cine greseste este discutabil. Cert este ca unele replici sunt intelese diferit de catre parteneri, lucru care poate duce la probleme in relatia de cuplu.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top