Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cele mai frumoase povești de iubire ale zodiacului. Care sunt cuplurile perfecte

Puține zodii se potrivesc întrele ele 100%. Conform astrelor, fiecare semn zodiacal are propria sa jumătate. Descoperă care este a ta și cum sunt definite cele mai frumoase povești de iubire ale zodiacului.

1. BERBEC & SĂGETĂTOR
Temperamentul coleric al Berbecului și agitația Săgetătorului pot face casă bună împreună. Dragostea lor poate fi definită ca o dragoste cu năbădăi, însă este cel mai frumos lucru care li se poate întâmpla. Niciunul dintre cele două semne zodiacale nu poate concepe o poveste de iubire fără puțină adrenalină. Săgetătorul suportă destul de bine toanele și capriciile Berbecului, iar Berbecul știe să aprecieze capacitatea empatică a partenerului Săgetător.

CITEȘTE ȘI: TOPUL ZODIILOR LACOME
2. FECIOARĂ & SCORPION
Fecioara și Scorpionul formează una dintre cele mai frumoase povești de iubire ale zodiacului. Amândoi au cam aceeași viziune despre viață: sunt două firi practice care pot face bani împreună clădindu-și un viitor strălucit. Spre deosebire de raționalul Scorpion, Fecioara vine și cu o parte emoțională foarte profundă, ce contribuie la ”umanizarea” pragmaticului nativ Scorpion.

3. TAUR & CAPRICORN
Amândoi au un respect pentru viața simplă, tradițională. Amândoi se angrenează în proiecte pe care vor să le ducă la capăt fără ajutorul celorlalți. Taurul îl învață pe Capricorn, în foarte multe situații, să nu dramatizeze foarte mult situațiile. Personalitatea histrionică a Capricornului este ușor schimbabilă în preajma unui Taur, care oferă multă iubire, energie pozitivă și vitalitate, exact ceea ce își dorește cel mai tare un Capricorn de la partener.

4. GEMENI & BALANȚĂ
Gemenii au nevoie în mod cert de o persoană echilibrată, care să le facă ordine în gânduri și în viață, însă nu în sensul acela, dictatorial. Gemenii sunt duali, deci te poți aștepta oricând ca ceea ce e valabil acum să nu mai fie la fel peste o oră. Balanțele îi aduc pe Gemeni cu picioarele pe pământ, iar nativii acestui semn zodiacal mulțumesc balanțelor pentru dedicarea de care dau dovadă în cuplu.

5. LEU & VĂRSĂTOR
Cu toate că, potrivit compatibilității zodiilor, cele două semne zodiacale nu figurează la potrivire perfectă, cuplul pe care îl formează pare desprins din filme. Amândoi sunt visători și amândoi se plâng că nu sunt înțeleși de nimeni. Împreună pot lăsa imaginația să curgă iar experiențele sexuale trăite împreună sunt o explozie de feromoni.

6. PEȘTI & RAC
E greu de spus cine e mai puternic dintre cele două semne zodiacale dar cert este că fiecare este un punct de sprijin pentru celălalt. Racul se ocupă de treburile gospodărești foarte bine iar Peștele vine cu ideile privind designul casei sau chiar schița viitorului comun.

Sursa foto: antnewsbd.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top