Connect with us

Revistateo.ro

Cele 4 zodii care te vor urmari toata viata

Astro-FUN

Cele 4 zodii care te vor urmari toata viata

Exista persoane de care nu scapam toata viata. Umbra lor ne urmareste pana in cele mai neasteptate locuri.

Cele 4 zodii care te vor urmari toata viata

1. FECIOARA. Persoana nascuta in aceasta zodie isi lasa amprenta asupra celor din jur intr-un mare fel. Odata ce cunosti o Fecioara e greu sa o uiti. Stie cum sa se faca placuta, chiar daca la prima vedere poate parea acida din cauza spiritului ei critic. Persoana nascuta in zodia Fecioara poate lasa rani adanci in suflet, dar si amintiri placute, fapt pentru care nu poate fi uitata niciodata.

2. GEMENI. Veselia si versatilitatea nativului Gemeni sunt de neuitat si nu pot fi neglijate. Daca ai cunoscut o persoana nascuta in aceasta zodie, amintirea ei te va urmari toata viata. In momentele grele iti vei aminti cu mare drag de energia si vitalitatea pe care numai acest nativ le are.

3. SCORPION. Despre Scorpion se spune ca este cel mai versat dintre nativi. Are o inteligenta sclipitoare si o intuitie de invidiat. Este un bun psiholog si e capabil sa puna in aplicare planuri complicate. Este strategul zodiacului, fapt pentru care il ve uita foarte greu. Are tendinta de a se razbuna folosind armele adversarului. Cine supara un Scorpion se va lovi toata viata de raul pe care i l-a facut.

CITESTE SI: Top 4 zodii pe care sa le iei in serios cand spun aceste lucruri

4. SAGETATOR. Sentimental si prietenos, razvratit si dragastos, nativul Sagetator lasa in urma un parfum de bunatate si smerenie cum rar s-a mai vazut. Sagetatorul este nativul pe care, daca l-ai pierdut, il regreti o viata intreaga. Tine la suparare si poate pune stop unei relatii de prietenie ori de iubire din motive pe care multi le inteleg cand e prea tarziu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top