Connect with us

Revistateo.ro

Cele 3 zodii de barbati care se poarta urat cu femeile

Astro-FUN

Cele 3 zodii de barbati care se poarta urat cu femeile

Anumite zodii de barbati se pot considera eclipsate de femei, iar atunci cand partenerele lor vor sa impuna reguli in relatie, atitudinea lor poate deveni agresiva.

Nu vorbim neaparat de agresivitate fizica, ci de cea verbala, de hotararile pe care acestia le pot lua in legatura cu viata de cuplu, decizii pe care femeile nu le privesc cu ochi buni.

Care sunt, deci, cele 3 zodii de barbati care se poarta urat cu femeile?

1. BARBATUL SCORPION

Barbatul Scorpion este pasional, sarmant, ‘sufera’ de un romantism incurabil, insa atunci cand ii este calcat orgoliul in picioare uita de femeia de langa el si o poate face sa sufere doar cu ajutorul cuvintelor. Scorpionul este zodia care descopera cel mai rapid slabiciunile celor din jur, iar atunci cand iubita il enerveaza, ii scoate in fata un defect sau o frustrare pe care aceasta o are si nu o poate depasi.

2. BARBATUL BERBEC

Barbatul Berbec poate fi extrem de enervant intr-o relatie. Acesta nu respecta munca partenerei sale si este mai tot timpul certat cu curatenia. Isi lasa lucrurile peste tot prin casa, bucataria e un haos imediat dupa ce iubita a facut luna-bec din ea si multe altele. Acestea sunt dovezi de lipsa de respect fata de persoana cu care convietuieste si poate durea mai mult decat orice jignire exprimata verbal.

3. BARBATUL PESTI

Barbatul Pesti este usor paranoic. Atunci cand devine extrem de gelos si isi face filme in cap, acest nativ poate fi violent din punct de vedere verbal. Nativul acestei zodii se trezeste de multe ori ca vorbeste gura fara el si poate pierde puncte in ochii iubitei. Femeile nu isi doresc aproape barbati care vor sa detina controlul in totalitate. Langa un barbat nascut in aceasta zodie, femeile se pot simti sufocate.

2 Comments

2 Comments

  1. ALEXANDER

    2016-08-31T14:03:37+03:00 at 2016-08-31T14:03:37+03:00

    INTERESANT,CA EU CA SI LEU SUNT SI BOU DUPA ZODIACUL CHINEZESC SI PORC DUPA PAREREA FOSTELOR PRIETENE.PARADOXUL ESTE CA TOATE FOSTELE INCA MAI GLUMESC CU MINE SI BAT APROPOURI…NU DE ALTA DAR FAC O CAFEA FOARTE BUNA…

  2. cris

    2016-09-01T17:37:04+03:00 at 2016-09-01T17:37:04+03:00

    Toata admiratia pentru barbatii din zodia leu!..si asta din partea unei scorpioance care adora o cafea buna..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top