Connect with us

Revistateo.ro

Cele 3 zodii care isi gasesc marea dragoste la finalul lunii ianuarie

Astro-FUN

Cele 3 zodii care isi gasesc marea dragoste la finalul lunii ianuarie

3 zodii isi vor gasi marea dragostea la finalul lunii ianuarie. Este vorba de o zodie de apa, una de aer si una de foc.

Cele trei zodii care isi gasesc marea dragoste la finalul lunii sunt:

Sagetator – Persoanele nascute in zodia Sagetator care nu sunt implicate intr-o relatie vor avea parte de o surpriza din punct de vedere amoros. Marea dragoste va bate la portile inimii lor incepand cu 25 ianuarie, cand va exista un context astral benefic pentru noi inceputuri.

Gemeni – Nativii zodiei Gemeni vor fi incurajati de Cupidon sa inceapa o noua relatie. Cele mai interesante zile din punct de vedere amoros vor fi 23, 24, 26 si 29 ianuarie. In aceste zile sansele lor de seductie vor creste considerabil. Persoanele nascute in aceasta zodie de aer vor reveni la tehnicile lor de cucerire cu ajutorul carora au reusit sa aiba relatii de lunga durata. Asadar, numai lucruri bune se intampla din punct de vedere sentimental cu acesti nativi.

Scorpion – Nativii zodiei Scorpion s-au tot plans in ultimele doua luni ca lucrurile nu evoluau cum se asteptau din punct de vedere sentimental. Sfarsitul lunii ianuarie le aduce exact ceea ce merita: multa afectiune, poate un job nou si o relatie cu un viitor promitator. Nativii zodiei Scorpion vor cunoaste o persoana speciala incepand cu data de 26 ianuarie.

CITESTE SI: Horoscop Scorpion februarie 2017

Finalul de luna le aduce, ce-i drept, mai putini bani, insa bucuriile din sectorul amoros vor compensa lipsurile financiare. Persoanele nascute in semnul de apa Scorpion trebuie sa se pregateasca sufleteste pentru un inceput glorios si sa investeasca sentimente. Relatia care va incepe la final de luna poate fi pentru o viata intreaga!

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA:

Zodiile care au cumpana la finalul lunii ianuarie

Zodiile care termina luna ianuarie cu succes

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top