Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

CEL MAI EMOTIONANT VIDEOCLIP: O tanara tetraplegica SE MACHIAZA SINGURA!

Care ar fi cel mai mare obstacol care te-ar impiedica sa iti traiesti viata normal? Un handicap? Lipsa banilor? Frustrarile interioare? Jordan Bone este acel tip de femeie care ia taurul de coarne si se lupta cu tot: inclusiv cu membrele sale.

Tanara bloggerita cunoscuta pentru tutorialele sale de machiaj de pe Youtube este tetraplegica. Cu alte cuvinte, are toate cele 4 membre paralizate din cauza unei leziuni la nivelul maduvei spinarii.

Talentul ei este unic: desi nu se poate misca, iar mainile ii sunt aproape inchise reuseste sa se machieze de una singura si chiar ofera sfaturi de make-up via Youtube.

Jordan a fost intrebata de foarte multi utilizatori daca este tetraplegica pe bune sau totul face parte dintr-o campanie sociala.

Tanara s-a filmat aratandu-le tuturor cat de mult se chinuie cu mainile sale, folosindu-si gura atunci cand vrea sa deschida rimelul sau fondul de ten pentru a se machia.

Jordan a ramas paralizata in urma unui accident de masina care a avut loc acum 10 ani. Nu isi poate misca trunchiul, iar membrele ii impune la randul lor alte limite.

Nu se poate spala de una singura si nici sa se imbrace, insa a gasit modalitatea prin care poate fi fericita practicand hobby-ul ei preferat: machiajul.

CITESTE SI: Sigur iti vor da lacrimile: au facut cea mai EMOTIONANTA sedinta foto, cu bebelusul lor care are o boala fatala…

CITESTE SI: Femeia care a trebuit sa moara pentru ca medicii sa constate MIRACOLUL din corpul ei

Prin videoclipul de mai jos, Jordan isi doreste sa inspire pe toata lumea printr-un mesaj pe cat de simplu si evident pe atat de minunat: putem realiza orice daca vrem cu adevarat ceva.

Niciun obstacol nu poate sta in calea noastra daca ne straduim. Bloggerita ii invita si pe ceilalti utilizatori de Youtube sa isi impartaseasca povestile folosind eticheta ##mybeatufilstruggle.

Tetraplegia este un traumatism al maduvei spinarii. Paralizia apare la o simpla leziune a maduvei sau de la afectiuni ale acesteia.

Coloana vertebrala este formata din vertebre, asezate una peste alta. Maduva spinarii circula de la creier in jos prin centrul vertebrelor, iar atunci aceasta sufera leziuni grave, membrele sunt paralizate complet sau total.

tetraplegica - 16092015-3

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top