Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai nedreapta zodie

Astro-FUN

Cea mai nedreapta zodie

Cea mai nedreapta zodie s-a nascut intr-un semn de aer. Persoana nascuta in aceasta zodie ia cele mai multe decizii in mod pripit si isi da seama tarziu ca greseste. Afla care este nativul cu care trebuie sa te porti cu manusi.

Caracteristicile zodiei care comite nedreptati

Se poarta ca un copil. Are de multe ori impresia ca lumea ii apartine, ca toti cei din jur gresesc si ea face lucrurile perfect. Acest comportament vine din temerile pe care nu vrea sa le arate, dintr-o serie de vulnerabilitati care se inmultesc in tacere.

Este o persoana sociabila, ii place sa ii socheze pe cei din jur cu aparitiile sale si niciodata nu va accepta critici din partea celorlalti. Este extrem de incantata atunci cand este laudata ori cand ii sunt recunoscute anumite merite.

Poate fi destul de nedreapta cu cei din jur. Are pretentii peste masura de la ceilalti si uita ca si ea a reusit sa performeze prin multe boacane, prin greseli naturale, umane, pe care le-a facut de-a lungul timpului.

Este o zodie duala si se remarca prin schimbarile bruste de comportament in raport cu ceilalti. Isi face usor prieteni, insa, la fel de usor scapa de ei. Isi doreste mereu ceva nou si nu are rabdare pana nu obtine tot ceea ce isi doreste. Este nestatornica inclusiv in dragoste. Casa Iubirii este mereu tulburata de decizii radicale, de situatii conflictuale pe care le creeaza cu lejeritate.

Ii place sa studieze, sa descopere lucruri noi, sa fie in permanent contact cu informatia. Nu suporta sa fie in urma cu actualitatea si ar fi un bun investigator jurnalistic, procuror sau avocat. Stapaneste bine textul legii si care poate face inovatii in chestiuni legate de drept.

Stapaneste foarte bine discursul in public si este un excelent profesor. Chiar daca uneori ar putea da note pe nedrept, stie sa ii motiveze pe elevii sai intr-un mare fel.

CITESTE SI: Zodia care greseste in dragoste mereu

Poate ca nu ti-ai dat seama, insa e vorba de zodia Gemeni. Nativul nascut in aceasta zodie duala are multe lucruri de invatat in viata si este mereu pregatit pentru noi inceputuri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top