Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cea mai mare calitate a fiecarei zodii

Oamenii sunt plini de defecte, dar mai ales de calitati. De multe dintre lucrurile bune pe care le avem nici macar nu suntem constienti. Descopera care este cea mai mare calitate a zodiei tale.

Cea mai mare calitate a fiecarei zodii:

BERBEC: REZISTENTA LA EFORT SI PRESIUNE

Berbecul poate fi incapatanat si la lucruri bune. Isi doreste mereu sa fie primul si, de multe ori, este de necombatut. Are o rezistenta de invidiat la efortul fizic si poate munci profesionist sub presiune.

CITESTE SI: Cu ce personaj din folclorul romanesc semeni, in functie de zodie

TAUR: SPIRITUL MOTIVATIONAL

Daca vrei sa te ridic din groapa in emotionala in care ai cazut, stai de vorba cateva minute cu un Taur. Are capacitatea de a fi un bun mentor si priveste lucrurile cu realism.

GEMENI: SPIRITUL ADOLESCENTIN

Cu acest nativ te poti simti oricand ca in liceu. Este atat de jovial si de pregatit mereu de distractie, aiurit precum un scolar si totodata un bun tovaras la un drum plin de aventuri.

RAC: SENSIBIL

Racul este foarte sensibil, iar aici vorbim despre acel tip de emotivitate care il determina sa ii ajute pe cei din jur. Este bun la suflet si se inmoaie foarte usor in fata problemelor celorlalti.

LEU: EXPRESIV

Este, probabil, cea mai expresiva zodie. Leul nu lasa loc de secrete, nu ascunde nimic, ba dimpotriva, pluseaza pana si lucrurile banale care i se intampla.

FECIOARA: BUN ANALIST

Fecioara are o putere de analiza incat socheaza. Poate patrunde in profunzimea lucrurilor si sa para superficiala in acelasi timp.

BALANTA: OPTIMIST

Nativul Balanta este cel mai optimist de pe suprafata planetei. Reuseste sa scoata ce e bun din orice i se intampla, chiar daca unele evenimente sunt vizibil nefericite in viata lor.

SCORPION: BUN MANIPULATOR

Scorpionul este un bun manipulator, mai ales din punct de vedere emotional. Acesta are o sexualitate debordanta si te poate cuceri pentru a te baga in dormitor prin tehnici destul de complicate pentru tine.

CITESTE SI: Când vei cunoaşte fericirea absolută, în funcţie de zodie

SAGETATOR: CARITABILITATEA

Sagetatorul este asemenea acelor calugari din schituri care se roaga pentru binele oamenilor si chiar ii ajuta prin tot ceea ce pot. Este, de altfel, una dintre cele mai credincioase zodii.

CAPRICORN: BUN ORGANIZATOR

Daca vrei sa pui la cale o petrecere sau un plan de afaceri, suna-ti prietenul Capricorn. Acesta va sti cum sa puna fiecare lucru la locul lui, pe bani putini.

VARSATOR: VISATOR

Cea mai mare calitate a Varsatorului este puterea permanenta de a visa. Indiferent de greutatile prin care acest nativ trece, el spera si viseaza in continuare la indeplinirea telurilor sale.

PESTI: RECEPTIV

Nativul Pesti iti poate asculta si intelege oricand problemele, sfaturile sau mustrarile. Acest semn zodiacal intelege din prima ce vrei sa ii spui si chiar gandeste un plan pentru aplicabilitatea vorbelor tale.

Sursa foto: healthyhappyhumanbeings.com

1 Comment

1 Comment

  1. draghici

    2015-12-27T10:47:17+02:00 at 2015-12-27T10:47:17+02:00

    Multumim pt Zodii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top