Connect with us

Revistateo.ro

lungimea

Inedit

Ce zice lungimea degetelor despre STAREA TA PSIHICA

Mainile tale pot sa ofere informatii esentiale despre starea organismului tau. Vezi ce spune lungimea degetelor despre starea ta mentala!

Oamenii de stinta din Turcia au observat ca lungimea degetelor spun daca un om este predispus sau nu la schizofrenie! Mai precis, media dintre lungimea degetului aratator si a celui inelar da indicii clare despre sanatatea noastra psihica.

CITESTE SI: Ești atacată psihic? Iată 5 metode să combați energiile negative din jur!

CITESTE SI: Ce boală psihică poate fi alungată consumând MURĂTURI

Studiul a aratat ca cei care au degetul inelar mult mai scurt decat aratatorul sunt mai predispusi sa se imbolnaveasca de schizofrenie. Studiul a fost realizat pe 103 barbati care aveau schizofrenie si 100 de barbati sanatosi.

Cercetatorii spun ca aceasta problema se naste chiar in timpul sarcinii, cand un numar mare de hormoni masculini cresc riscul de schizofrenie. Aceiasi hormoni sunt responsabili si pentru dimensiunile degetelor. Se pare ca aceasta dereglare hormonala apare in a treia luna de sarcina.

Surprinzator, acelasi test al degetelor determina si daca barbatul are o afinitate pentru sporturi: degetele inelar si aratator de lungimi diferite inseamna ca el este mai pasionat de sporturi.

CITESTE SI: BOALA SECOLULUI! Un om este afectat la fiecare 3 secunde!

CITESTE SI: Boala fictivă care naște boli reale

Sursa foto: suitqaisdiaries.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top