Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce zeiță ai fost în Antichitate și cu ce puteri te poți lăuda, după zodie

Perioada antică a fost plină de momente revoluționare, multă lume întrebându-se cum de au reușit oamenii să decadă atât de mult în câteva mii de ani. Vezi ce zeiță ai fost în Antichitate și ce caracteristici ai moștenit de la ea.

BERBEC: BABA YAGA
Ai moștenit fertilitatea de la baba Yaga. Aceasta era cunoscută în perioada antică pentru rolul ei de moașă, de fapt, era chiar mai mult decât o moașă. Baba Yaga trăia într-o plantație de porumb iar femeile mergeau la ea să mănânce din porumbul pe care îl punea ca să îl culeagă la recoltă, pentru a rămâne însărcinate.

TAUR: CHINNAMASTA
Există mai multe temple ridicate în cinstea acestei zeițe. I se spune și zeița polifațetică, și asta deoarece avea capacitatea de a se metamorfoza în funcție de contextul, înțelegând în profunzime psihologia umană. Această putere ai moștenit-o și tu de la Chinnamasta.

CITEȘTE ȘI: CE PERSONALITATE SEXUALĂ AI ÎN ZODIACUL INDIAN
GEMENI: DEMETER
Zeița cerealelor i-a învățat pe oameni să iubească și să dăruiască din puținul pe care îl au. Și tu ai moștenit de la ea caritabilitatea.

RAC: ERIS
Această zeiță era descrisă adesea ca un monstru – unde apărea se declanșa războiul iar Infernul era la fiecare pas. Ai moștenit de la ea puterea de a te lupta cu dușmanii, cu toate armele din dotare.

LEU: MEDB
Este o zeiță războinică, la fel ca și Eris, doar că aceasta se poartă ca un fel de haiduc: cucerește teritorii și duce lupte sângeroase pentru poporul ei. Ideea de justiție ai moștenit-o de la această zeiță.

FECIOARĂ: VENUS
Zeița frumuseții și a dragostei la romani este mereu plină de iubire de oferit. Puterea de a ierta și de a iubi te țin în viață, orice ți s-ar întâmpla.

BALANȚĂ: AFRODITA
Dacă te-ai născut în zodia Balanță află că întruchipezi tot ceea ce înseamnă plăcere sexuală. Puterea de atracție sexuală te face specială în fața bărbaților.

SCORPION: SHEKENAH
Despre această zeiță se zice că ar fi făcut multe miracole, printre care i-a ajutat pe israeliți să plece din Egipt. De la ea ai moștenit puterea de a transforma orice lucru negativ într-unul pozitiv pentru tine și apropiații tăi.

SĂGETĂTOR: HESTIA
Este una dintre cele mai îndrăgite zeițe. Ocrotește focul, căminul și familia și transmite mai departe atașamentul față de casa părintească și puterea de a-ți proteja mereu familia.

CAPRICORN: LAKSHMI
Este cunoscută drept cea mai prosperă zeiță. Ai moștenit de la ea capacitatea de a face bani într-un timp record și disponibilitatea de a fi mentor pentru ceilalți.

VĂRSĂTOR: ISIS
Zeița Isis s-a măritat cu propriul frate pentru a duce lumea pe culmile civilizației. Ai moștenit de la ea puteri vindecătoare, cu ajutorul sfaturilor tale și a glasului domol ce pansează orice suflet rănit.

PEȘTI: YEMAYA
Este zeița tuturor creaturilor din adâncuri. Femeile o pomeneau când nu puteau avea copii, deci este și o zeiță a fertilității. Ai moștenit de la ea puterea de a crede în bine, indiferent câte furtuni te-ar lovi din față.

Sursa foto: wildgoddesslife.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top