Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce toane are fiecare zodie în cuplu

Ce toane are fiecare zodie în cuplu:

BERBEC
Berbecul dorește adesea să i se facă masaj la spate, adesea comportându-se ca niște copii care fac crize de isterie dacă nu sunt mângâiați sau masați.

TAUR
Taurii se pot trezii cu noaptea în cap să strige ca din gură de șarpe că vor ciocolată sau înghețată. Ar fi bine ca partenerul să le asigure în frigider aceste pofte nocturne.

CITEȘTE ȘI: 6 ZODII CARE SUFERĂ MEREU DIN DRAGOSTE
GEMENI
Gemenii au tot felul de toane în cuplu, printre care plăcerea lor continuă de a-și chinui partenerul prin gâdilat sau glumițe care uneori pot deveni prea mult.

RAC
Racul are și el toanele sale. Nu suportă sub nicio formă să își vadă partenerul urcându-se în pat cu animalul său de companie, oricât de curat ar fi acesta. Racii au o oarecare alergie la prezența câinilor și pisicilor în dormitor.

LEU
Leul este plin de aroganțe și vrea să îi fie satisfăcute majoritatea poftelor. Printre acestea, dorința de a fi fotografiat mereu (evident, de către persoana iubită) în orice ipostază. Evident că pozele ajung apoi pe rețelele de socializare.

FECIOARĂ
Fecioarele au mai degrabă accese de revoltă decât toane. Una dintre aceste ”toane” este ca partenerul să fie mereu sincer, chiar dacă ceea ce aude poate fi dureros.

BALANȚĂ
Balanțele au uneori tendința de a se purta precum cei mici. Dacă vor vrea într-o zi să se plimbe în parcu de distracții, la leagăne, mașinuțe sau topogane, să nu mire pe nimeni.

SCORPION
Scorpionul nu are toane, el însuși este un cumul de figuri. Nimic nu-i convine din ceea ce face partenerul, mai ales atunci când acesta are momentele lui de intimitate. Scorpionul are nevoie exagerată de afecțiune, trecând de la gesturi aproape violente la strângeri de mână sau sărutări pătimașe.

SĂGETĂTOR
Acest semn zodiacal nu va spune niciodată ce îl nemulțumește la persoana iubită, însă îi va da de înțeles prin trântitul ușii sau al vaselor în chiuvetă.

CAPRICORN
Una dintre toanele unui Capricorn în cuplu este să faci mereu ce îți spune el. Capricornii au acest fix ca partenerul să se supună aproape în totalitate.

VĂRSĂTOR
Tot ce e legat de curățenie sau frumusețe intră în toanele vărsătorilor. Un colț din cameră nu e bine măturat, cămașa x nu stă așa cum arată în reviste ș. a. m. d.

PEȘTI
Peștii sunt foarte sociabili și visători și au uneori momentele lor de singurătate. Aceștia vor să fie lăsați în pace, în lumea lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top