Connect with us

Revistateo.ro

Ce tip de memorie ai, in functie de zodie

Astro-FUN

Ce tip de memorie ai, in functie de zodie

Din randurile de mai jos vei afla ce tip de memorie ai, in functie de zodie.

Daca vorbim despre tipuri de memorie, zodiile se impart in mai multe categorii: unele au memorie selectiva, altele au memorie declarativa, iar cele mai pragmatice au memorie de procedura.

Ce tip de memorie ai, in functie de zodie

BERBEC – MEMORIE EPISODICA

Berbecul nu tine minte toate detaliile. Isi aminteste de lucruri exacte doar atunci cand se enerveaza si vrea sa aduca reprosuri.

TAUR – MEMORIE DE PROCEDURA

Nativul zodiei Taur are o memorie care nu se bazeaza pe amintirea constienta de informatii, ci pe invatarea implicita. Taurul nu este niciodata multumit de cunostintele sale.

GEMENI – MEMORIE SELECTIVA

Nativul zodiei Gemeni isi aminteste doar ce ii convine. Alaturi de Fecioara, este unul din nativii care stie sa manipuleze cel mai bine atentia publica.

RAC – MEMORIE DECLARATIVA

Racul are o memorie declarativa explicita. Cu alte cuvinte, stocheaza informatiile intr-un mod corect si le extrage explicit. Tine minte detalii si poate fi pacalit foarte greu in restabilirea unui adevar.

LEU – MEMORIE DECLARATIVA

La fel ca nativul Rac, Leul, desi pare cu capul in nori, stie sa vada viata dincolo de caii verzi de pe pereti.

FECIOARA – MEMORIE SELECTIVA

In cazul Fecioarei, memoria selectiva este cea care predomina, desi este experta in chestiuni de procedura. Ii place sa invete, insa atunci cand ii este atrasa atentia asupra unei greseli, intoarce lucrurile in favoarea sa prin scoaterea in fata a unor lucruri din trecut, deranjante pentru interlocutor.

Scorpionul are o memorie de procedura

BALANTA – MEMORIE DECLARATIVA

Balanta stie sa se exprime astfel incat sa fie bineinteleasa. La fel ca nativul zodiei Rac, isi surprinde partenerii de conversatie cu luciditatea sa.

SCORPION – MEMORIE DE PROCEDURA

Scorpionul este un expert in a realiza strategii care ii uimesc pana si pe cei mai abili detectivi.

SAGETATOR – MEMORIE DECLARATIVA

Sagetatorul nu poate fi mintit usor pentru ca tine minte tot. Fiecare vorba, fiecare gest, fiecare privire raman intiparite in mintea zodiei de foc.

CAPRICORN – MEMORIE DE PROCEDURA

Alaturi de Taur si Scorpion, Capricornul devine un as in tot ce tine de munca facuta ca la carte. Nu se abate niciodata de la regula.

CITESTE SI: Ce fel de mama esti, in functie de zodie

VARSATOR – MEMORIE EPISODICA

Aceasta memorie este folosita pentru mai multe amintiri personale, cum ar fi senzatiile, emotiile si asociatiile personale. Ca un exemplu, Varsatorul retine fetele oamenilor si nu numele lor.

PESTI – MEMORIE EPISODICA

In situatia Varsatorului se afla si nativul nascut in zodia Pesti. Acesta nu tine minte cifre si date exacte, dar retine chipurile oamenilor si ideea esentiala exprimata de acestia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top