Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce te sensibilizează, după zodie

Ce te sensibilizează, după zodie:

BERBEC: NEPĂSAREA
Dacă ești ignorată atunci când ai ceva important de spus și consideri că merită să fii ascultată de toată lumea, devii sensibilă automat, deși nu arăți asta. În tine se rupe o lume, iar inima ta plânge în valuri.

TAUR: SĂRĂCIA
Sărăcia celor din jur, atât materială cât și spirituală, te fac sensibilă. Ești genul de persoană care va fi mereu acolo pentru oamenii care au nevoie iar asta nu e puțin lucru.

CITEȘTE ȘI: CE PRACTICĂ DE AGĂȚAT FOLOSEȘTE FIECARE BĂRBAT, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI: ATACURILE LA PERSOANĂ
Cu toate că spui că reziști la orice, atunci când cineva îți atrage atenția sau simți că face un atac personal, te pierzi, ești extrem de confuză și nu mai știi cum să o iei de la capăt.

RAC: APROAPE ORICE
Te-ai născut într-o zodie tristă, însă nu merită să te deprimi toată ziua. Ai tendința de a interpreta totul pe dos, de a considera că lumea are ceva cu tine, când de fapt, lucrurile nu stau așa.

LEU: LIPSA DE RESPECT
Atunci când nu te simți respectată ripostezi emoțional și te vulnerabilizezi singură, fără a te gândi că persoana care nu îți oferă respectul cuvenit nu merită niciun dram de energie în plus consumată de tine.

FECIOARĂ: REFUZUL
Dacă cineva te refuză sau te critică, nu te simți deloc bine. Ai o problemă în a înțelege că nu poți fi pe placul tuturor pe lumea asta iar testul suprem în viață este tocmai să înveți această lecție.

BALANȚĂ: NAIVITATEA
Naivitatea celor din jur te sensibilizează cel mai tare. Ți se rupe inima când vezi oameni care suferă și pleacă mereu capul în speranța unei zile mai bune mâine.

SCORPION: APROAPE NIMIC
Ai un caracter mult prea puternic și puține lucruri te pot sensibiliza pe lumea asta. Îți urmărești doar scopurile, extrem de calculat, însă ai capacitatea de a nutri și sentimente de păreri de rău atunci când cineva este în dificultate, ba chiar de a încerca să îl ajuți din inimă.

SĂGETĂTOR: BOLILE
În cazul în care copilașul tău este bolnăvior, alegându-se cu o simplă răceală, pentru tine este sfârșitul lumii, chiar și dacă acesta are deja peste 18 ani.

CAPRICORN: BĂTRÂNEȚEA
De fiecare dată când îți vizitezi părinții sau buncii te gândești că și tu vei ajunge bătrân la un moment dat, iar acest lucru te indispune total.

VĂRSĂTOR: MUZICA BUNĂ, ARTA ÎN GENERAL
Ești o fire artistică și orice melodie, film, pictură, sculptură, piesă de teatru cu un mesaj dramatic îți rupe inima în două.

PEȘTI: PRIVIREA PERSOANEI IUBITE
Firea ta romantică își spune cuvântul. Privirea caldă și ochii umezi ai persoanei iubite te înmoaie într-o clipă. Atunci când iubitul tău se uită la tine de pe sofa, îți vine să îi sari în brațe și să îl devorezi cu sărutări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top