Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie

Ce te face să plângi ușor, în funcție de zodie:

BERBEC
Când ceilalți fac glume pe seama ta. Chiar dacă la început dai impresia că nu te supără glumele foarte personalizate, după un timp răbufnești și spui exact ce te doare, plângând.

TAUR
Când te uiți la filme romantice. Povestea din „Titanic” reprezintă pentru tine exemplu ideal de iubire între un bărbat și o femeie.

CITEȘTE ȘI: TEO A PREGĂTIT O NEGRESĂ DE POST DELICIOASĂ

GEMENI
Faptul că ai atâtea lucruri de făcut și nu ai timp. Lipsa timpului te omoară cu zilele și ai impresia că nu mai vine ziua în care vei respira și tu ușurată de câte ai pe cap. Cel mai adesea plângi de nervi, cedând psihic în fața nenumăratelor sarcini pe care le ai de îndeplinit.

RAC
Când iubitul tău (sau băiatul pe care vrei să îl cucerești) nu te ia niciodată în serios. Tu ai intenții foarte clar, dar lui i se par niște simple capricii.

LEU
Când nu ești băgată în seamă. Ești nevoită să ridici vocea tremurând pentru ca ceilalți să te asculte. Atunci când cineva îți ignoră ideile sau prezența, recurgi repede la lacrimi.

FECIOARĂ
Când îți vezi fostul iubit cu o altă femeie. Nici nu contează dacă este mai frumoasă sau mai puțin frumoasă decât tine. Pur și simplu te macină că e alta.

BALANȚĂ
Când telefonul tău nu mai are baterie și tocmai îți doreai să suni pe cineva drag. Acest impediment tehnologic te scoate din sărite și asta te face să verși câteva lacrimi de nervi.

SCORPION
Când iubitul tău nu te ascultă sau nu-ți răspunde la mesaje/ apeluri telefonice. Nu suporți ca cineva să te sfideze, mai ales sufletul tău pereche.

SĂGETĂTOR
Cruzimea oamenilor față de animale. Nu suporți când vezi pe cineva că maltratează câinii sau pisicile pe stradă. I-ai lua pe toți la tine acasă.

CAPRICORN
Când pierzi bani. Ești atât de chibzuită cu banii tăi încât orice pierdere importantă te poate demoraliza total.

VĂRSĂTOR
Când moare vedeta ta preferată. Te identifici foarte mult cu vedetele de televiziune iar dacă actorul sau cântărețul tău preferat pățește ceva, este ca și cum ai păți-o chiar tu.

PEȘTI
Când în familia ta dispare armonia. Pentru cei apropiați ți-ai da și viața. Nu suporți ca părinții, soțul, copiii sau prietenii cei mai apropiați să o ducă rău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top