Connect with us

Revistateo.ro

ochilor

Stiri

Ce spune FORMA OCHILOR despre PERSONALITATEA TA?

Forma ochilor poate spune multe despre tine. Nu doar culoarea lor este importanta, ci si forma. Vezi ce inseamna daca ai ochi rotunzi, ovali, mai mari sau mai micuti!

Ochii dezvaluie multe despre personalitatea ta, nu degeaba se spune ca sunt oglinda sufletului. Vezi ce fel de om esti, in functie de forma ochilor tai.

DACA AI OCHII MICI inseamna ca esti un om de cuvant. Esti foarte atent la detalii si esti perceputa ca o persoana inteligenta, foarte concentrata. Oamenii pot sa te vada ca pe o persoana rece si aroganta, dar tu esti doar perfectionista.

DACA AI OCHII MARI, ca de caprioara, esti vazut ca un om bun, empatic si atent la cei din jur. Esti emotional si sensibil, ceea ce te poate face si usor de dezamagit. Esti romantic si ai idei indraznete, care provin din curiozitatea care te caracterizeaza.

CITESTE SI: Ce spune culoarea ochilor despre starea ta de sănătate

CITESTE SI: Ce spune forma sprancenelor despre tine

Ochii migdalati spun despre tine ca esti disciplinat si organizat. Esti o persoana care isi controleaza bine emotiile si are mult bun simt. Faci fata cu brio in situatiile dificile. Emani mister si senzualitate pentru sexul opus.

Daca ai ochi rotunzi inseamna ca ai o imaginatie bogata, care te face sa fii putin visator. Esti idealist si sensibil iar, de multe ori, nu poti sa iti tii sentimentele doar pentru tine, de aceea ai nevoie de prieteni. Esti foarte atractiv pentru sexul opus.

CITESTE SI: Ce noroc ai în dragoste, în funcție de culoarea ochilor

CITESTE SI: Misterele din culoarea ochilor

Ochii apropiati indica o persoana traditionalista, care este familista si iubeste confortul caminului. Esti un pic cam temperamental si dornic de organizare, insa dai dovada si de toleranta, in multe situatii.

Ochii departati te fac sa fii indraznet si sa iti placa sa experimentezi. Esti pasionat de moda si de calatorii, iar in ambele cazuri esti foarte flexibil si imprevizibil. Spiritul tau aventuros te face sa fii un model pentru cei din jur!

Sursa foto: pz-see-o.blogspot.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top