Connect with us

Revistateo.ro

Ce secrete de machiaj folosește Kim Kardashian

Stiri

Ce secrete de machiaj folosește Kim Kardashian

Kim Kardashian a devenit cea mai populară vedetă americană, oricât de multe critici i s-ar aduce. Kim rămâne în fruntea aparițiilor în revistele glossy nu numai pentru operațiile sale estetice sau formele voluptuoase ci mai ales pentru stilul vestimentar și make up-ul din care femeile pot învăța multe.

Fața fină a lui Kim Kardashian provine ori de la Dumnezeu (genetica a privilegiat-o, plus că mai e și celebră) ori de la vreun chirurg excepțional. Chiar dacă multe femei nu s-au născut cu fața fină sau nu au banii lui Kim Kardashian să treacă prin bisturiu, nu e greu să ajungi ca ea, pentru că machiajul pe care îl utilizează respectă câteva aspecte aplicabile oricărei femei.

VEZI ȘI: KIM KARDASHIAN, VACANȚĂ DE LUX ÎN DUBAI

Ce secrete de machiaj foloseste Kim Kardashian1

Pentru efectul pielii de porțelan Kim Kardashian folosește iluminator, pe lângă banala cremă de față și fond de ten. Există de altfel fonduri de ten cu iluminator, care îți vor face fața să strălucească, li nu costă o avere. Pentru a scoate în evidență pomeții, aplică iluminatorul în jurul nasului, de-a lungul său până aproape de linia ochilor, dar și pe nas, foarte puțin. Vei scoate în evidență pomeții roșii instantaneu.

Ce secrete de machiaj foloseste Kim Kardashian2

O altă parte importantă a figurii lui Kim sunt buzele. Aceasta adoptă de obicei nuanța nude sau culorile foarte puternice (roșu) ori, foarte rar roz sau violet. Dacă roșul este rezervat ocaziilor speciale, un ruj nude costă foarte puțin și poate fi completat cu un gloss.

Despre ochii vedetei rămân puține de spus: un eyeliner care să-și facă treaba ca lumea plus un rimel negru închis și genele false sunt secretul. Cam acestea sunt micile trucuri ale lui Kim Kardashian, trucuri pe care suntem convinși că nu sunt grele de aplicat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top