Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Ce se va întâmpla cu marele premiu de la Exatlon. Scrie clar în regulament

Mulți se întreabă ce s-ar întâmpla dacă vreunul dintre câștigătorii Exatlon ar refuza marele premiu în finală. Regulamentul stipulează foarte clar ce s-ar întâmpla într-un astfel de caz.

Ce se întâmplă cu premiul de la Exatlon?

„Concursul Exatlon are un singur premiu care va fi acordat de Organizator concurentului care, in cadrul galei finale de la sfarsitul concursului tv, va fi castigatorul Marelui Premiu dintre finalistii competitiei.

Marele Premiu care se acorda castigatorului concursului tv Exatlon este de 100.000 euro brut. Din premiul in valoare de 100.000 euro, Organizatorul va deduce impozitul legal datorat conform Sectiunii 7 a prezentului Regulament.

Refuzul castigatorului de a primi Marele Premiu conduce in mod automat la pierderea lui. Acest fapt va fi consemnat de catre reprezentantul desemnat al Organizatorului.

In fapt, Marele Premiu in valoare de 100.000 euro va fi virat de catre Organizator in contul bancar indicat pe propria raspundere de Castigator in termen de cel mult trei luni calendaristice de la data la care a fost radiodifuzata ultima editie a emisunii Exatlon, in urma careia concurentul a fost declarat castigatorul Marelui Premiu”, scrie în regulamentul concursului.

CITEȘTE ȘI: Cu cine l-au înlocuit pe Dragoș Bucur. Mulți cred și acum că Dan Bordeianu va prezenta „Visuri la cheie”, însă noi am aflat că nu este el, ci un alt actor!

Au angajat o bonă, apoi fiica lor a primit un DIAGNOSTIC CRUNT. Familia nu s-a gândit că bona va face asta

Ce a pățit un cameraman când a mers la Șinca Veche

Unde a dispărut Geanina de la Exatlon. S-a aflat totul

Printre favoriți la câștigarea titlului de mare câștigător se numără Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și Diana Belbiță. De la Războinici concurenții cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului se numără Ionuț Jaguarul și Ștefan.

Ionuț și Ștefan au cei mai mulți fani. Pe grupurile dedicate concursului aceștia sunt mereu apărați de telespectatorii fideli ai reality-show-ului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top