Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ce se întâmplă dacă ții o portocală în cuptorul cu microunde 20 de minute

În acest articol vă vom dezvălui un truc interesant. Te-ai întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă ai pune un fruct în cuptorul cu microunde?

În acest caz, vă vom spune ce se întâmplă dacă țineți o portocală vreme de 20 de minute la microunde.

Pentru ca citricele să se curețe mai ușor, adică să nu mai ai mâini lipicioase la curățarea lămâilor sau a portocalelor, anumite gospodine recomandă să le ții în cuptorul cu microunde 20 de minute.

Coaja se va desprinde imediat și nu te vei mai murdări pe mâini din cauza sucului, scriu site-urile de lifestyle feminin din afară și cele specializate în trucuri de cooking.

Te poate interesa și: De ce să nu arunci coaja de portocală

Cojile de portocala nu trebuie sa fie aruncate. Iata ce beneficii miraculoase au!

Este momentul sa nu mai arunci cojile de portocala. Acestea te pot ajuta sa scapi de anumite afectiuni si contin o varietate larga de nutrienti importanti.

Le poti consuma cu incredere sub forma de ceai, sau razuite peste salate si mancaruri. Daca te simti in stare poti consuma o combinatie inedita intre ciocolata si coaja de portocala, mai ales ca gustul dulce il va masca usor pe cel amar al cojii.

Cojile de portocala te ajuta sa scapi de gripa si raceala si de aceea trebuie consumate in special primavara si toamna. Contin o cantitate ridicata de vitamina C si te ajuta sa ameliorezi cu succes simptome precum nasul infundat, durerile in gat sau senzatia de moleseala.

Coaja de portocala se usuca si pastreaza la loc racoros. La nevoie se toarna peste cateva bucatele apa fierbinte si se lasa la infuzat pentru 5-10 minute. Astfel se obtine ceaiul cel mai eficient impotriva racelii.

Aceasta infuzie are beneficii si asupra sistemului digestiv, favorizand eliminarea toxinelor si imbunatatind considerabil digestia. Este o bautura usor laxativa si de aceea trebuie consumata cu precautie. Consuma acest ceai in fiecare zi si te vei simti mult mai bine.

Daca suferi de arsuri la stomac poti consuma 20 de zile la rand bucati mici de coaja de portocala. Vei scapa de aceste neplaceri rapid si eficient.

Nu uita totusi sa ceri parerea medicului inainte de aceasta cura. Nu exagera cu cantitatea si spala foarte bine fructul inainte sa il decojesti. Aceste coji sunt ideale si pentru prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase, deoarece contin antioxidanti foarte puternici.

WOW! Cum îți albești dinții cu portocale

Dintii se ingalbenesc din cauza microorganismelor care patrund in cavitatea bucala, dar si din cauza alimentatiei. Ciocolata, cafeaua si tigarile sunt extrem de periculoase atat pentru aspectul cat si pentru sanatatea dintilor.
Dintii ingalbeniti apar si din cauza nerespectarii regulilor de periaj de zi cu zi. Stiai ca iti poti albi dintii cu ajutorul cojii de portocala? Metoda este super simpla.

Alege o portocala medie si inlatura coaja. Trece coaja fructului portocaliu intr-o rasnita pentru formarea pulberii de coaja de portocala.

Tot ce trebuie sa faci este sa aplci praful din coaja de portocala pe dintii tai. Periaza cu grija. Poti folosi si o pasta de dinti simpla, alba, pe care sa o combini cu pulberea.

Coaja de portocala contine potasiu si calciu, elemente esentiale pentru albirea dintilor. Atentie foarte mare! Nu face acest periaj mai mult de 3 ori pe saptamana!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top