Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca te poti da cu apa de gura la subrat? Afla de ce este indicat sa faci lucrul acesta si cum poti aplica produsul la subrat.

Stil de viata

Ce se intampla daca te dai cu apa de gura la subrat

Poti inlocui deodorantul cu apa de gura. Astfel, vei indeparta mirosul neplacut al transpiratiei. Afla ce trebuie sa faci si cum se poate aplica acest produs la subrat.

De ce sa te dai cu apa de gura la subrat

Stiai ca poti folosi apa de gura in locul deodorantului? Te va scapa de mirosul neplacut al transpiratiei. Asta pentru ca are proprietati antiseptice, antifungice si distruge germenii. Pentru a te da cu produsul acesta la subrat poti folosi o sticluta cu pulverizator, sau ai putea folosi putina vata pe care sa pui produsul. Cea mai indicata metoda este ultima, sustin cei care au folosit acest produs in locul deodorantului. Este ideal sa folosesti aceasta metoda de doua ori pe zi pentru a fi eficienta.

Apa de gura poate fi folosita si in alte scopuri. Spre exemplu, calmeaza mancarimea provocata de intepaturile insectelor. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici acest produs pe pielea afectata.

Unele persoane folosesc apa de gura pentru a dezinfecta vasul de toaleta. Nu trebuie decat sa torni produsul acesta in vasul de toaleta si apoi sa folosesti o perie pentru a-l spala.

Cei care au probleme cu matreata pot folosi produsul acesta pentru a scapa de problema suparatoare. Maseaza-ti scalpul cu acest produs si lasa-l timp de 20 de minute sa actioneze. Dupa aceea iti poti clati parul.

Apa de gura curata tenul si trateaza acneea. Iti poti curata tenul dimineata si seara cu acest produs.

Daca vrei sa iti cureti periuta de dinti, atunci acest produs te poate ajuta. Pune putina apa de gura intr-un pahar. Lasa acolo periuta de dinti timp de cateva ore.

Poti trata ciuperca piciorului cu ajutorul apei de gura. Tine-ti picioarele in apa de gura timp de 30 de minute si las-o sa actioneze. Dupa aceea iti vei clati picioarele cu apa calda.

Ce se intampla cu corpul tau dupa ce nu mai folosesti deodorant timp de un an

Folosirea unui deodorant a devenit unul dintre obiceiurile lumii moderne, iar acum nu ne putem imagina sa iesim din casa fara a-l aplica la axila.

Fie ca este vorba despre un deodorant cu bila, unul spray sau crema, deodorantul iti asigura faptul ca timp de 24 de ore vei avea axila curata si nu vei mirosi a transpiratie.

Ei bine, multe femei sunt ingrijorate de un fapt extrem de grav, pe care mai multe femei l-au trait chiar pe pielea lor.

Au fost raportate cazuri de cancer la san din cauza folosirii deodorantului. Se pare ca aluminiul din compozitie ar fi responsabil de mai multe imbolnaviri.

Elyse Brautigam, o tanara in varsta de 22 de ani, are un videoblog pe YouTube si a marturisit intr-un dintre filmuletele postate faptul ca nu a mai folosit deodorant de an de zile, mai precis, din octombrie 2015.

Ce se intampla cu corpul tau dupa ce nu mai folosesti deodorant timp de un an / foto: captura video

Ce se intampla cu corpul tau dupa ce nu mai folosesti deodorant timp de un an / foto: captura video

De asemenea, tanara a decis sa renunte si la folosirea aparatului de ras pentru parul de la subrat, iar acum l-a lasat sa creasca in voie si nu este deloc deranjata de aspectul sau.

Ce se intampla cu corpul tau dupa ce nu mai folosesti deodorant timp de un an

Elyse a dezvaluit faptul ca, desi nu mai foloseste deodorant si ca parul a crescut considerabil, zona axilei nu ii miroase deloc a transpiratie.


Desi spune ca „transpira” ca un porc, transoiratia nu ii miroase deloc si a marturisit ca secretul sau este regimul sau raw vegan.

„Corpul tau inceapa sa miroasa diferit din cauza a ceea ce bagi in corp.Hormonii mei s-au balansat, iar mirosul corpului meu s-a schimbat”.

Elyse explica faptul ca dieta sa raw vegan nu are mirosuri puternice, in timp ce mancarea gatita are mirosuri puternice care apoi se trasnmit prin piele si dau mirosul neplacut al transpiratiei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top